Items where Subject is "T Technology"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 789.

Article

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Bangunan Toray-Usm Ktc Bakal Dijadikan Rujukan Bangunan Kelestarian Tenaga. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Bengkel Analisis Data Kajian Rintis Modul Teknologi Hijau Sekolah Menengah. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Bengkel Karnival Inovasi Teknologi Hijau Peringkat Kebangsaan Tahun 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Bengkel Pemurnian Modul Teknologi Hijau Sekolah Menengah Dan Pembangunan Instrumen Bagi Kajian Rintis. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2013) Bengkel Tenaga Boleh Baharu (TBB) Dan Kecekapan Tenaga (KT) 2013 Di Bumi Kenyalang. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Bengkel “Postmortem” Dan Pemurnian Kertas Konsep Karnival Inovasi Teknologi Hijau Peringkat Kebangsaan. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2011) CETREE Tingkat Kesedaran Teknologi Hijau. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Cetree&Gt Membantu Kettha Mempromosikan Kempen " Green Is A Lifestyle ". Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) JARINGAN KERJASAMA CETREE&GT BERSAMA - SAMA AGENSI DIBAWAH MOSTI DALAM MEMBUDAYAKAN SAINS, TEKNOLOGI DAN INOVASI. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Jaringan Cetree&Gt Bersama Sekolah Berprestasi Tinggi, Sk Air Merah, Kulim, Kedah Berkaitan Teknologi Hijau. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Jaringan Kerjasama Cetree&Gt Bersama - Sama Agensi Dibawah Mosti Dalam Membudayakan Sains, Teknologi Dan Inovasi. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Jaringan Kerjasama Pintar Antara Sekolah Berprestasi Tinggi Dan Cetree. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Jelajah Unit Pameran Bergerak Teknologi Hijau 1 Malaysia. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Jom Masuk Ipt Peringkat Zon Utara Tahun 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Karnival Kebitaraan Sains Sekolah Kluster Kecemerlangan Peringkat Kebangsaan 2015. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2013) Karnival Pendidikan Sains & Teknologi Dan Program Science On Wheels Pulau Pinang 2013. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Karnival Pendidikan Sains & Teknologi Peringkat Negeri Melaka, Sk Tengkera 1, Melaka. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Karnival Pendidikan Sains & Teknologi Peringkat Negeri Pulau Pinang 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Karnival Pendidikan Sains Dan Teknologi 2012. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Karnival Pendidikan Sains Dan Teknologi Peringkat Kebangsaan 2012. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Karnival Pendidikan, Sains Dan Jejak Inovasi Peringkat Daerah Temerloh (Kaspen) 2012. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Karnival Sains 2016 Peringkat Kolej Matrikulasi Pulau Pinang. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Karnival Sains 2017 Peringkat Kolej Matrikulasi Pulau Pinang. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2013) Karnival Sains, Teknologi Hijau & Alumni Bersempena 50 Tahun SKSAM. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Karnival Ya Hijau Padang Terap 2015. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Karnival YaHijau Pagoh 2015. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2014) Kem Teknologi Hijau, Peringkat Negeri Sabah 2014. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Kempen Penjimatan Tenaga, Air Dan Sisa-Sisa Pepejal Dikalangan Warga Hospital Sultan Abdul Halim (Hsah), Sg.Petani, Kedah. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Kenderaan Berteknologi Hijau. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Kesedaran Pendidikan Teknologi Hijau Kepada Komuniti Dan Warga Sjkt Ladang Victoria, Padang Serai, Kedah. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Kunjungan Hormat Yayasan Hijau Malaysia (Yahijau) Ke Pusat Pendidikan Dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga Dan Teknologi Hijau (Cetree&Gt). Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Kursus Pengendalian Pertandingan KaSTEK. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Lawatan Kerja Daripada Peserta Iacsit 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Lawatan Kerja Daripada Universiti Mingdao, Taiwan (USM - BJIM - CETREE). Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Lawatan Kerja Pejabat Pendidikan Daerah Jasin, Melaka Ke Cetree&Gt, Usm. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Lawatan Penanda Aras Danida Project, Danish Government Ke Cetree&Gt. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Lawatan Rasmi Naib Canselor Universiti Sains Malaysia Ke Pusat Pemindahan Ilmu Toray-Usm Tahun 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Lawatan Sambil Belajar Smk Batu Lapan, Sik, Kedah Ke Cetree&Gt. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Lawatan Sambil Belajar Southeast Asian Ministers Of Education Organisation (Seameo Recsam) Ke Cetree&Gt. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Majlis Anugerah Program Kelestarian Tenaga Menerusi Aktiviti Amalan Terbaik Kecekapan Tenaga Di Sekolah Menengah Terpilih Negeri Melaka. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Memperkasa Pembudayaan Dikalangan Pelajar Sekolah Luar Bandar Di Pulau Pinang. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Minggu "Go Green" Gotong Royong Perdana Institut Pendidikan Guru Kampus Sultan Abdul Halim Tahun 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Minggu Kecekapan Tenaga Bersama Kampus Sejahtera, Universiti Sains Malaysia. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Minggu Sains Dan Matematik Smk Megat Dewa, Kodiang, Kedah Tahun 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Minggu Sains Dan Matematik Smk Tunku Sulong, Jeniang, Kedah 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Mini Karnival Sains Dan Alam Sekitar 2016, Ipg Kampus Bahasa Antarabangsa. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Peer To Peer, SMK Tanjong Bungah. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2011) Pelabelan Kecekapan Tenaga : Sistem Kadaran Bintang Dan Label. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Pelancaran Minggu Kecekapan Tenaga & Teknologi Hijau SMK Ayer Keroh, Melaka. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Pemindahan Ilmu Cetree&Gt Kepada Smk Chepir Berkaitan Pemantapan Budaya Dengan Cekap Tenaga Yang Lestari. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Pemindahan Ilmu Cetree&Gt Kepada Smk Langgar Berkaitan Pemantapan Budaya Dengan Cekap Tenaga Yang Lestari. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Pemindahan Ilmu Cetree&Gt Kepada Smk Lubuk Buntar Berkaitan Pemantapan Budaya Dengan Cekap Tenaga Yang Lestari. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Pemindahan Ilmu Cetree&Gt Kepada Smk Sik Berkaitan Pemantapan Budaya Dengan Cekap Tenaga Yang Lestari. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2011) Pendingin Udara : Kerajaan Mampu Jimat RM100 Juta Setahun. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Penempatan Baru Pusat Pendidikan Dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga Dan Teknologi Hijau (Cetree&Gt). Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2013) Perkampungan Sains Dan Teknologi Hijau Peringkat Negeri Sarawak Tahun 2013. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Program Celik Sains Pendidikan Khas Peringkat Negeri Pahang 2015, Sk Jaya Gading, Kuantan, Pahang. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Program Kelestarian Tenaga Smk Ghaffar Baba. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Program Perkampungan Sains. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Program belajar melalui lawatan ke USM 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Psp Green Carnival 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Teknologi Hijau. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Teknologi Hijau Di Melaka Bandaraya Bersejarah. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) USM Jalin Kerjasama Rasmi Dengan Melaka. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) YaHijau Malaysia Dengan Kerjasama Cetree Dan Kpm Telah Menjayakan Karnival Inovasi Teknologi Hijau Peringkat Kebangsaan Tahun 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) YaHijau Malaysia Dengan Kerjasama Cetree Telah Melaksanakan Kem Sains Yang Bertemakan Teknologi Hijau Di Seluruh Malaysia Bagi Tahun 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Youth Energy Squad. Berita@Cetree.

Monograph

Gan, Chee Yuen (2015) Development of electropulsation for the extraction of protein from underutilized agro-source pinto bean, as an alternative solution to the issue of protein malnutrition. Project Report. Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang, Malaysia. (Submitted)

Yusoff, Zuraida (2006) Kajian mengenai tahap literasi dan pengalaman teknologi maklumatdan komunikasi (ICT) dalam kalangan jururawat Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM. Documentation. Pusat Pengajian Sains Kesihatan, Universiti Sains Malaysia. (Submitted)

Thesis

Amiri, Pooya Lahijani (2014) Experimental And Kinetic Study On Co2 Catalytic Gasification Of Biomass Char Using Conventional And Microwave Heating. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Krishnan, Pragash Mayar (2015) Design And Simulation Of Low Power Comparator Using Dtts And Mtscstack Technques. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zakaria, Muhammad Razlan (2015) Enhancement of Mechanical, Thermal and Dielectric Properties of Hybrid Carbon Nanotubes and Alumina in Epoxy Nanocomposites. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

A. Jamal Muhammed, Muhammed Ahshath (2015) Photocatalytic Removal of Phenol Using Supported Nano-Tio2 Doped with Lanthanum. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ab Kadir, Nur Nadia (2017) Effectiveness Of Trihalomethane (Thm) Precursors Removal In Groundwater Using Coagulant-Disinfectant. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ab Kadir, Nur Nadia (2017) Investigation On Water Softening Using Surfactant Modified Bentonite Adsorbent Coating. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ab Rashid, Nazirah (2020) Properties Of Biocompatible Mg-Zn Alloy Based Hybrid Composite Fabricated By Powder Metallurgy. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ab Shattar, Siti Fairos (2017) Utilization Of Natural Clay Derivatives For The Effective Treatment Of Ametryn And Metolachlor. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abd Aziz, Siti Amanina (2013) Horizontal Flow Roughing Filter For Water Treatment Case Study Sungai Kerian. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abd Hamid, Shazlina (2017) Thin Coated Adsorbent Layer On Fin System For Methylene Blue Dye Removal. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abd Suki, Nur Syazwani (2017) The Integrated Model For Quality Improvement For Semiconductor Companies. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdul Ghani, Ahmad Shahrizan (2015) Improvement of Underwater Image Contrast Enhancement Technique Based on Histogram Modification. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdul Hamid, Muhammad Najib (2015) Analysis of Drum Brake Squeal. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdul Latif, Mohd Fandey (2016) Effect Of Pipe Roof Support On The Ground Settlement Induced By Shallow Tunnel Excavation. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdul Rahim, Nur Soleha (2020) Development Of Building Information Modeling (Bim) Implementation Framework In Malaysian Construction Industry. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdul Rani, Nadia Hanim (2015) Finite Element Analysis on Energy Absorbing Capability Of W-Beam Corrugated Guardrail. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdul Rashid, Azrin Hani (2015) Low Velocity Impact Response of Laminated Textile Coiraramids Epoxy Hybrid Composites Subjected to Transverse Penetration Loading. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdulkarim, Abdullah Adnan (2015) Polyethersulfone-Zno Mixed Matrix Hollow Fiber Membrane with Antifouling Properties for Humic Acid Removal. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdullah, Aman (2019) Carbon Dioxide Separation From Binary Gas Mixture Containing High Carbon Dioxide Content By Pressure Swing Adsorption Utilizing Organic And Inorganic Adsorbents. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdullah, Mohd Safie (2019) Hole Integrity Of Carbon Fiber Reinforced Epoxy Composites Using Combined Punching And Drilling Techniques. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdullah, Nabihah (2019) Effect Of Indium Addition On Microstructure, Wettability, Shear Strength And Creep Behavior Of Sn100c Solder. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdullah, Noor Halizah (2018) Evaluation Of Laboratory Short-Term Ageing And Rutting Characterisation Of Bitumen And Asphalt Mastics. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdullah, Samihah (2018) Investigative Studies Of Embedded Assembly Line Automation System With Dual Rfid Platform. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdullah, Syahrul Afzal Che (2016) Crash Recovery Support For Variable Strength T-Way Test Generation Strategy. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abdulqawi, Nur Ilham Aminullah (2017) Development Of Reverse Engineering System For Generating 3d Cad Body From 2d Image_875008757. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abidin, Nurul Aini Zainol (2018) Performance Of Composite Adsorbent-Limestone Activated Carbon Alginate In Treating River Waterr. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abidin, Nurul Zawani Zainal (2019) Influence Of Acidic Calcium Phosphate Solution Concentration On The Properties Of Dicalcium Phosphate Dihydrate Coated On Β-Tricalcium Phosphate Pellets. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abu Amro, Rawia M.A. (2016) New Digital Images Magnification Algorithm Based on Integration of Mapping and Synthesis Concept. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abu Bakar, Muhamad Husaini (2017) Hybrid Cfd-Nnarx Modelling Of Single Mrf Valve For Visual Servoing. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abu Bakar, Nor Atikah (2020) Effect Of Hydrochloric Acid Cleaning On Nickel Foam Current Collector For Supercapacitor. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abu Bakar, Siti Juliana (2015) Study of Heterogeneous Agents Crowd Dynamic. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abujaball, Mohammad S. M. (2017) Hydrochemistry Of Groundwater Pollution In The Urban Area Of Khan Younis City, Gaza Strip, Palestine. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Abujayyab, Sohaib K. M. (2017) Spatial Data Mining Model For Landfill Sites Suitability Mapping Based On Neural Networks And Multivariate Analysis. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Aburawi, Bashir M. Bashir (2017) Effects Of Aging, Temperature, Moist Aggregates And Filler Type On Performance Of Warm Mix Asphalt Incorporating Rh-Wma Additive. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Achutan, Rabita Mohd Firdaus (2019) Chemical Surface Modification Of Graphene Nanoplatelets By Carboxylation Process For Enhanced Sorption Capacities. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Adewole, Jimoh Kayode Adewole (2015) High Pressure Co2 Separation Using Membranes Membrane Selection and Process Modeling. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Adiyanto, Mohd Irwan (2016) Influence Of Behaviour Factor On Seismic Design And Performance Of Reinforced Concrete Moment Resisting Frame In Malaysia. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Adnan, Mohd Fitri (2017) Optimization Of V-Bending Of Aluminium Aa6061 Strip Of Non-Uniform Profile Using The Taguchi Method. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Agam, Maclive Wilkinson (2018) Limit Equilibrium And Finite Element – Shear Strength Reduction Stability Analysis, Kota Bunyih Yailings Dam, Pengkalan Hulu, Perak, Malaysia¬¬. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Atiqah (2018) Synthesis Of Silica Nanocolloids Encapsulated Dyes For Bio-Imaging And Bio-Labeling Applications. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Baharudin (2015) Hydrodynamic Modelling For Flood Damage Assessment Of Sungai Tupai, Taiping, Perak. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Fadzil (2017) Improved Genetic Algorithm Multilayer Perceptron Network For Data Classification. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Farrah Noor (2020) Mechanical Properties And Bioactivity Of Ti-Nb-Ha Composite Fabricated By Mechanical Alloying. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Fathul Hazrimy (2019) Development Of Variable Valve Timing Mechanism For Compressed Air Engine. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Mohamad Ibrahim (2016) The Velocity Impact Response Of Filled And Unfilled Polypropylene Honeycomb Core Sandwich Structure. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Muhammad Syafiq (2020) Effect Of Cryorolling On The Microstructures, Mechanical Properties And Corrosion Behaviour Of Low Carbon Steel Using Martensite Starting Microstructure. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Muhammad Yusri (2017) Development Of Sno2-Based Thick-Film Gas Sensor Using Screen-Printing Technique For Detection Of Ethanol Gas. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Nor Aini (2019) Co2 Removal Using Polyvinylidene Fluoride Mixed Matrix Membrane In Membrane Gas Absorption. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Norazirah (2019) Modelling The Effect Of Particle Breakage In Comminution Machine. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Nur Azreen (2013) Activated Carbon Prepared From Pomegranate Peel Microwave Assisted Koh Activation For Dyes Adsorption. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Rafidah (2020) Parallel-Pipelined-Memory (P2m) Of Blowfish Fpga-Based Radio System With Improved Power-Throughput For Secure Zigbee Transmission. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad, Wan Dalina Wan (2017) Fabrication And Properties Of Multiwalled Carbon Nanotubes Filled Woven Glass Fibre Reinforced Epoxy Laminated Hybrid Composites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad Hamdi, Amirah (2018) Effect Of Magnesium And Tin As Sintering Additives On Microstructure And Compressive Properties Of Porous Aluminum. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad Poad, Farhana (2016) Design and Implementation of Multiplatform Indoor and Outdoor Tracking System. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmad Zamri, Mohd Faiz Muaz (2016) Natural Flocculant from Durio zibethinus Seed Starch for Municipal Solid Waste Landfill Leachate Treatment. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmadi, Eltefat (2018) Synthesis Of Titanium Tetrachloride Through Arbothermal Reduction And Chlorination Of Ilmenite Oncentrate. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmat, Hasfazilah (2016) Prediction Of Pm10 Concentrations Using Extreme Value Distributions (Evd) Classical And Bayesian Approaches. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahme, Md. Manjur (2016) New Evolving Fuzzy System Algorithms Using Dynamic Constraint. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmed, Ashar (2016) Safety Analysis Of Unsignalized Intersections Under Erroneous Road Crash Data Influence. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmed, Hisham Ahmed Ali (2016) An Efficient Energy Aware Adaptive System-On-Chip Architecture For Real-Time Video Analytics. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ahmed, Sharmin (2016) Modeling And Control Of Lane Keeping System For Autonomous Vehicle. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Akhir, Maisara Azad Mat (2016) Development Of Nanostructured Gas Sensing Material As An Ethylene Gas Detector. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Akhir, Maisara Azad Mat (2016) Development Of Nanostructured Gas Sensing Material As An Ethylene Gas Detector. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Al Dianty, Marelianda (2016) Geostatistical Modelling of Soil Properties in East Java for Site Suitability Assessment. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Al-Faris, Ali Qusay Zahroon (2015) Development Of Techniques For The Detection Of Tumours In Breast Magnetic Resonance Imaging. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Al-Mohair, Hani Kaid Saif (2017) Development Of Human Skin Detection Algorithm Using Multilayer Perceptron Neural Network And Clustering Method. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Al-Rousan, Doua’a A. (2019) Determination Of Bod Kinetic Parameters For Different Wastewater By Using Different Mathematical Model. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Aldahdooh, Majed A. A. (2011) Damage Assessment Of Reinforced Concrete Beam With Various Depths By Using Acoustic Emission Technique. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Aldhire, Tarek Mokhtar Abubaker (2019) Effect Of Additives On Zinc Silicon Carbide Composite Coating On Mild Steel By Electrodeposition. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Alhareb, Ahmed Omran Salem (2017) Poly Methyl Methacrylate Denture Base Filled With Nitrile Butadiene Rubber And Ceramic Particles. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ali, Afifah Mohd. (2016) Wear Resistance Performance Of Zirconia Toughened Alumina (ZTA) Cutting Tool Added With MgO and CeO2. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ali, Nur Amirah Mohd (2016) Simulation And Optimization Of Biodiesel Production From Dimethyl Carbonate In Batch Reactor. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ali, Wan Fahmin Faiz Wan (2014) Response Surface Method Optimizing The Formation Of Yttrium Iron Garnet (YIG) Via Response Surface Method (Rsm) For Dielectric Resonator Antenna (DRA) Application. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ali @ Hasim, Norshah Rizal (2017) Investigation Of Irreversible Bonding Between Polydimethylsiloxane And Printed Circuit Board For Designing Leakage-Free Dna Biochip. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ali Pzabez, Atman Moloud Mohamed (2011) Behaviour Of Concrete Masonry Walls With Mortar Stronger Than Block Subjected To Compressive Loading. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Alias, Nur Aina (2019) An Analysis Of Angled-Corridor Effect On Pedestrian Walking Behaviour For Crowd Dynamics Simulations. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Alias, Siti Salwa (2016) Preparation And Characterization Of Porous Chitosan Membrane Soaked In Ammonium Acetate Electrolyte For Proton Batteries. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Alisah, Mohamad Izudin (2016) Development Of Low Voltage Management Circuit For Low Frequency Vibration Energy Harvesting. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Aljuboury, Dheeaa Al Deen Atallah (2016) Enhancement Of Photocatalytic Process In The Petroleum Wastewater Treatment At Sohar Oil Refinery, Oman. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Alpi, Mustaqin (2017) Modelling Of Park And Ride Programme For Penang Bridge Express Shuttle Transit (Best). Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Alswaitti, Mohammed Y. T. (2018) Balancing Exploitation And Exploration Search Behavior On Nature-Inspired Clustering Algorithms. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Amanullah, Helmi (2018) Process Performance of Electrocoagulation in Treating Sanitary Landfill Leachate as Pretreatment Unit. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Amran, Nur Amira (2016) Energy Storage Reservoir Management System For Wsn With Solar Harvesting. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Andre, Ningkan Gaduan (2016) Preparation, Characterisation And Micromechanical Modelling Of Resin Transfer Moulded Nonwoven Kenaf Fibre Epoxy Composites. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ang , Gaik Tin (2016) Non-Catalytic Supercritical Methanol (SCM) And Superheated Methanol Vapour (Smv) For Fatty Acid Methyl Esters (FAME) Synthesis From Jatropha And Sea Mango Oils. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ani, Yasmin Che (2016) The Influence Of Functionalized Sba-15 On The Production Of Citronellol Ester Via Immobilized Candida Rugosa Lipase. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Antong, Rosnah (2017) Prediction Of Electrostatic Discharge Soft Error On Two-Way Radio Using Simulation And Immunity Scanning Technique. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Anuar, Mohd.Razealy (2016) Acid-Base Bifunctionalized Hydrotalcite Catalyst for Biodiesel Production from Waste Cooking Oil Using Ultrasound-Assisted Reactor System. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Anuar, Muhammad Firdaus (2019) Friction Stir Welding Of Cryorolled Al 5083 Alloy Optimization Of Process Parameters Using Taguchi Technique. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Arab, Ali (2016) Experimental Characterization And Neural Network Prediction Of Dynamic Behavior Of Zta With Srco3 And Mgo. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ariawan, Dody (2016) Mechanical, Morphological, Thermal, And Durability Properties Of Resin Transfer Moulded Kenaf Fibre Reinforced Unsaturated Polyester Composites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Arivalakan, Sarasijah (2019) Fabrication Of Iron Oxide Nanoparticles 3-Aminopropyltriethoxysilane Modified Electrode For Cd (Ii) Ions And Pb (Ii) Ions Detection. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Arsad, Azamuddin (2016) Macroinvertebrates Distribution In Spatially Heterogeneous Gravel-Bed Rehabilitated River Reach. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Arshad, Norshamira (2018) Synthesis And Characterization Of Graphene Filled Epoxy And Pedot Pss Composites. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Asri, Sahrizul Aman (2016) Catalytic Hydrogenation Of Co2 Over Cuznosba-15 Catalysts For Production Of Methanol. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Aziz, Nazatul Shafiqah Abdul (2019) Cotton Candy Machine Explore Its Potential For Fabrication Of Polymer Microfiber For Vascular Tissue Engineering Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Aziz, Norhidayah Abdul (2018) Stress Analysis Of Stretchable Electronic Circuit. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Aziz, Nur Azilina Abdul (2018) Synthesis And Electrochemical Properties Of Licoo2 Cathode With Graphite Or Graphene Anode For Aqueous Rechargeable Lithium Batteries. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Azmi, Ashraf (2019) Dynamic Optimization Of Low Density Polyethylene Production In Tubular Reactor Under Thermal Safety And Fouling Resistance Constraints. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Azmi, Muhammad Afiq (2018) Numerical Analysis During Encapsulation Process Of Molded Underfill With Multi Flip Chip Package. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Azmi, Nur Atiah (2019) Development Of A Portable Membrane-Color-Sensor For Detection Of Heavy Metal. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Bahanurddin, Nor Fatin Khairah (2020) Potassium Sodium Niobate Formulation And Cold Isostatic Process For Improve Piezoelectric Properties. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Bakar, Puteri Norathirah Megat Abu (2019) Deep Eutectic Solvent (Des) As A New Solvent For Lipase-Catalyzed Synthesis Of Glyceryl Monocaffeate Via Transesterification. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Bakar, Puteri Norathirah Megat Abu (2019) Deep Eutectic Solvent (Des) As A New Solvent For Lipase-Catalyzed Synthesis Of Glyceryl Monocaffeate Via Transesterification. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Bakar, Siti Juliana Abu (2020) Improved Structured Filter Design And Analysis Of Perturbed Pll Systems With Convex Optimizations. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Bakhtiar, Nur Suraya Anis Ahmad (2019) Preparation And Characterization Of Muscovite-Carbon Nanotubes Epoxy Layered Silicate Nanocomposites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Baser, Muhammad Fadlin Hazim (2020) Isothermal Aging Of Sn-3.0ag-0.5cu And Sn100c Solder Alloys Processed Via Equal Channel Angular Pressing. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Basry, Nur Adila Amira (2020) Bioactive Surface Modification Of Ti-Nb Alloy By Alkaline Treatment In Potassium Hydroxide Solution. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Beh, Jyh Jiunn (2019) Polyamide Zeolitic Imidazolate Framework 8 Polysulfone Thin Film Nanocomposite Membrane For The Treatment Of Produced Water Via Forward Osmosis. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Boonsong, Wasana (2016) Household Electrical Power Meter Using Embedded Rfid With Wireless Sensor Network Platform. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Borhan, Adibah (2018) The Effects Of Core Shell Impact Modifier On Properties And Crystallization Behaviour Of Poly(Lactic) Acid. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Buddin, Meor Muhammad Hafiz Shah (2015) Emulsion Liquid Membrane Stability And Efficiency For Cadmium Removal Using Vegetable Oils. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Budiman, Faisal (2015) The Formation Of Iron Oxide Nanowires And Nanosheets By Thermal Oxidation Of Iron For Cr(Vi) Removal By Adsorption. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Cha, Hong Ye (2017) Thru-Reflect-Line (Trl) Calibration On Multilayer Substrate Integrated Waveguide (Siw) For X-Band Frequency Range. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Cham , Chin Long (2016) Energy Management System For Controlling Series Hybrid Electric Motorcycle. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chan, Choon Kit (2016) 2d Human Motion Estimation Modeling For Classification. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chang, Boon Peng (2014) Mechanical And Tribological Properties Of Ultra High Molecular Weight Polyethylene With Zinc Oxide Antibacterial Agent For Joint Implant. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chanphavong, Lemthong (2019) Premixed Flameless Combustion Of Producer Gas In A Cyclone Combustor. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Che, Hui Xin (2017) Synthesis Of Open-Shell Iron Oxide-Polyelectrolyte-Silica Nanocomposite For Water Treatment Application. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Che Ismail, Che Mohamad Amirus Shafiq (2017) Assessment On Flow Characteristics Of Dam Spillway Structure Using Physical Laboratory Model And Computational Fluid Dynamics. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Che Ismail, Nor Hafizah (2020) Preparation, Characterisation And Properties Of Uscovite/Acrylonitrile Utadiene Styrene Nanocomposites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Cheah , Wee Keat (2016) Urea And Uric Acid Adsorption By Nanoporous Biomaterials. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chellvarajoo, Srivalli (2016) Nano Particle Reinforced Lead-Free Sn–3.0Ag–0.5Cu Solder Paste for Reflow Soldering Process. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chen, Jian Jie (2019) Synthesis Of Thermo-Magneto-Responsive Poly(N-Isopropylacrylamide)-Based Composite Hydrogels For Adsorption-Desorption Of Chromium (Iii) Ions. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Cheong , Wei Sheik (2015) Traffic Sign And License Plate Detection Based On Saliency, Meanshift, And Mathematical Morphology. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chew, J-Wei (2018) Performance Of Recycled Paper Mill Sludge As A Modifier In Sphalt Mixtures Through Dry Process. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chew , Ming Choo (2013) Design Of Fpga Address Register In 28nm Process Technology Based On Standard Cell Based Approach. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chiam, Kin Honn (2015) Improved Distributed Wyner-Ziv Video Coding Based On Reed Solomon Error Correction Scheme And Frame Estimation For Wireless Transmission. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chik, Farah Alwani Wan (2019) Conceptual Framework Of Wind Disaster Risk Mitigation For Rural Houses In Nothern Peninsular Malaysia. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chin, Seik Yee (2018) Synthesis And Characterization Of Polyaniline, Graphene And Graphene Polyaniline Nanocomposites. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chin , Hui Shun (2012) Synthesis And Characterization Of Sb2O3 Nanoparticles By Chemical Reduction Method. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ching, Chee Chow (2015) Fpga-Based Accelerator for The Generation of Pseudo-Amino Acid Composition. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chizari, Hossain (2016) Entropy-Stable Residual Distribution Methods for System of Euler Equations. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Choong, Lai Fan (2020) Investigation Of Adhesion Between Microwave Plasma Treated Epoxy And Silicone. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chow, Yuh Nien (2019) Phytotoxic Effects Of Heavy Metals-Enriched Water Irrigation On Food Crops Using A Closed Hydroponic System. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chow , Shiao Teng (2006) Simulation On The Effect Of Water Absorption On The Strength Of Masonry Wall. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chuah, Yih Jian (2017) Evaluation And Characterization Of Pcb Shielding Effectiveness In Near Field Region. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Chuah , Cheow Theng (2016) A Systematical Approach For A Robust Electrostatic Discharge (Esd) Design. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Dahlani, Warsita (2016) Kesan Penambahan Air Dalam Reaktor Haba Bermangkin Bagi Penyingkiran Tar Gas Pengeluar. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Dandan Satia, Mohd Saidina (2015) Preparation and Characterization of Calcium Copper Titanate Filled Epoxy Composites for Embedded Capacitor Applications. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Daneshwar, Muhammad Amin (2016) Detection And Identification Of Stiction In Control Valves Based On Fuzzy Clustering Method. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Darsono, Teguh (2016) Fabrication Of Gold Nanodot On Silicon Substrate By Scanning Probe Microscopy And Its Characterization. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Dashti, Arezoo Fereidonian (2017) Treatment Of Palm Oil Mill Effluent From Polishing Pond Using Calcinated Limestone Roughing Filter. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Daud, Farah Diana Mohd (2015) Synthesis And Characterization Of Calcium Oxide And Magnesium Oxide Supported Calcium Oxide For Carbon Dioxide Adsorbent. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Daud, Nur Adilah Mohamed (2018) Characteristic Of Green Technology For Sustainable Residential Project. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Daud, Shuhairiah (2017) The Effect Of Palm Kernel Shell Hybridization And Surface Treatments On Properties Of Natural Rubber Composites. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Davaraj, Fernandez Dhanaraj (2017) Design And Development Of A Multimode Cricket Bowling Machine. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Dayou, Sebastian (2017) Synthesis And Thermal Conductivity Of Copper Nanoparticle Encapsulated By Graphene. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Deraman, Siti Noratikah Che (2019) Distribution Of Pressure Coefficient Along The External Profile Of Rural House Exposed To Windstorm In Malaysia Using Computational Fluid Dynamics (Cfd). PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Desa, Wan Laailatul Hanim Mat (2016) Modelling Bottleneck Factors In A Production Line Using Hybrid Approach. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Dzulkafly, Nuur Syuhada (2018) Studies On Cleaning Efficiency Of Various Natural Rubber Latex Cleaning Compounds. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

E_, Sun Ye (2017) An Improved Rectenna Design For Rf Energy Harvesting. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Elajel, Marwa Ali (2018) Effect Of Operational Parameters On Treatment Of Textile Wastewater By Electrocoagulation Process Using Different Electrode Materials. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Elbasir, Othman Mosbah Mohamed (2018) Characterization And Evaluation Of Alkaline Activated Mortars Synthesized From Binary And Ternary Blends Of Palm Oil Fuel Ash, Ground Granulated Blast Furnace Slag And Fly Ash. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Elkut, Foad Mohamed (2018) Effects Of Ageing On Mastics And Perforanmce Of Gap-Graded Asphalt Mixtures Subjected To Moisture Conditionings. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Eng, Swee Kheng (2018) Investigations On Human Perceptual Maps Using A Stereo-Vision Mobile Robot. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Enoch, Jiya Adama (2015) Non-Destructive Crack Detection Technique by Means of Microwave Imaging. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Eric Chew, Choon Yean (2017) Design Of 0.13-Μm Cmos 3-Stage Cascode DcDc Buck Converter For Battery Operated Devices. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Eshghabadi, Farshad (2016) Design Of Integrated Reconfigurable Rfcmos Low-Noise Amplifiers For Cellular And Wireless Systems. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Eshghabadi, Hamidreza Ameri (2015) Design Of Tunable Single Band And Concurrent Low Noise Amplifier. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Eusoff, Muhammad Aswar Md. (2018) Dyes Adsorption By Dragon Fruit Peel And Pomegranate Fruit Peel Wastesbased Microwave-Assisted Activated Carbon. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ewe, Teik Tsia (2015) Estimation Of Time Of Concentration Using Triangulated Irregular Network Method. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Fadhlullah, Solahuddin Yusuf (2017) Design And Implementation Of Human Crowd Density Estimation System With Energy Harvesting In Wireless Sensor Network Platform. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Fadly, Muhammad (2016) Attitude Determination And Control For Stabilization And Pointing Accuracy For 3u Class Nano-Satellite. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Faiezah, Hashim (2019) Preparation And Characterisation Of Ethylene Vinyl Acetate/Natural Rubber/Mengkuang Leaf Fibre Thermoplastic Elastomer Composites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Farooqui, Usaid Ur Rehman (2019) Ternary Hybrid Pvdf-Hfp Pani Go Polymer Electrolyte Membrane For Lithium Ion Battery. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Farraji, Hossein (2018) Post-Treatment Of Palm Oil Mill Effluent Using Modified Sequencing Batch Reactor Augmented With Zeolite. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Fuad, Faiznur Mohd (2016) Extraction Of Oil From Calophyllum Inophyllum Seeds Optimization And Kinetics Studies Of Ultrasonic-Assisted Extraction. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Fuad, Izzati Ahmad (2019) Optimization Of Coconut Husk Fermentation By Pycnoporus Sanguineus Using Taguchi Method For Laccase Production. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Gan, Zhong Li (2018) Simulation Of Underfill Encapsulation Of Electrionic Packaging Using The Lattice-Boltzmann Method. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ganesan, G.Sivarajah (2019) Performance Enhancement Of Anaerobic Ammonium Oxidation Reactor Start-Up And Operation With The External Hydrazine Addition. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Garba, Kabir (2018) Thermal And Catalytic Slow Pyrolysis Of Lignocellulosic Oil Palm Wastes Using Zeolite And Hydroxyapatite Based Catalysts. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ghafourian, Amin (2015) Effects Of Stepped Chute In Siphon Spillway Outlet On The Performance Of Spillway. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ghaleb, Zaid Aws Ali (2016) Preparation And Characterization Of Graphene Filled Epoxy Thin Film Nanocomposite For Electronic Applications. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Gharaibeh, Ibrahem A. M. (2018) Designing The National Spatial Data Infrastructure For Jordan. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ghazali, Norhaiza (2010) Development Of Terrain Height Multipliers And Roughness Lengths For Seberang Perai Region. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Goh , Hui Weng (2016) Influence of Enhanced Bioretention Media and Tropical Shrub on Nutrient Removal for Urban Runoff In Mixed Development Area. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Gonawan, Fadzil Noor (2017) Immobilized Β-Galactosidase-Mediated Conversion Of Lactose Process, Kinetics And Modelling Studies. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Gopal Krishnan, Sivaraj (2017) Investigation Of Aerodynamic Characteristics Of A Wing Model With Rgv Winglet. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Gracia, Samuel Merryisha Sweety (2020) Drag Reduction On Naca 2412 Using Dimpled Airfoil And Grooved Wing. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Gungat, Lillian @ Lilia (2017) Effects Of Rh-Wma Additive On The Rheological Properties Of Reclaimed Asphalt Binders And The Engineering Properties Of Recycled Mixtures. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Gunnasegaran, Prem (2016) Experimental And Numerical Nvestigations Of Loop Heat Pipe Performance With Nanofluids. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hadi, Nur Haslina Nasirah Abdul (2020) Investigation Of Dynamic Mechanical Properties Of Magnetorheological Elastomer Based On Nickel Zinc Ferrite And Natural Rubber. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hairudin, Wan Masrurah (2016) Development Of Low Frequency Electromagnetic Vibration Energy Harvester. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hajian, Amir (2018) Log-Gabor Filter Based Finger Vein Biometric System Using Modified Repeated Line Tracking Algorithm. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Halim, Muhamad Hisyam (2016) Slope Improvement Technique Using 8r Mat System. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hamad, Rami J. A. (2017) Efficiency Of Using Steel End Caps In Improving The Post-Fire Flexural Behavior Of Frp Reinforced Concrete Beams. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hamid, Siti Ruqayyah Ab (2018) Synthesis Of Activated Carbon Via Microwave Heating For Dyes Removal. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hamid, Sofiyah Sal (2018) Thru Reflect Line Calibration Kit For Radio Frequency Power Amplifier Characterisation. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hamran, Noramirah (2018) Effect Of Combination Ultrasonic And Ball Milling Techniques Of Fillers Dispersion On Mechanical And Pgysical Properties Of Natural Rubber Latex Films. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hamzah, Nur Hasliza (2017) Hydrological Response Of Unsaturated Granitic Residual Soil Slope Due To Different Rainfall Amounts And Slope Angle. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hamzah, Rostam Affendi (2017) Improvement Of Local-Based Stereo Vision Disparity Map Estimation Algorithm. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Haniff, Muhammad Aniq Shazni Mohammad (2015) Low Dimensional Carbon Based Materials For Low Pressure Measurement Application. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Harun, Kausar (2018) First-Principles Calculations On Solgel Zinc Oxide Nanoparticles Optoelectronic Properties. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Harun, Nurul Aida (2017) Integration Of Dmaic Methodology And Capa Concept For Quality Improvement In Semiconductor Industry. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hasan, Hazwani (2017) The Efficiency Of I-Beam Steel Section With Perforated-Corrugated Web Profile. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hasan, Nurliyana Abu (2019) Titanium Dioxide Formation Via Anodization And Thermal Oxidation For Photoreduction Of Chromium (Vi). Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hasan, Samiyah Umill Hakim (2018) Implementation Of Wireless Monitoring System On The Performance Of 48v Dc-Dc Boost Converter In Photovoltaic Solar Energy. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hasbullah, Khadijah (2016) Characterization Of Propagation In Wireless Sensor Network (Wsn) For Aquaculture Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hashim, Awatif (2016) A 0.13-μm Cmos Reconfigurable Power Constrained Simultaneous Noise And Input Matching (Pcsnim) Low Noise Amplifier (Lna) For Multi-Standard 0.9, 1.8 And 2.1 Ghz Mobile Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hashim, Siti Salwa Hashim (2015) Development of CuO-TiO₂-La0.6Sr0.4Co0.2Fe0.8O3-δ Mixed Ionicelectronic Conducting Ceramic Membrane for Oxygen Separation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hashim, Solehah Md (2018) Low Power Heater Design On Flexible Printed Circuit Board For Incubator Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hassan, Hamizura (2019) Catalytic Co-Pyrolysis Of Sugarcane Bagasse And Waste Plastics Using Zeolite And Hydroxyapatite Based Catalyst For High Quality Pyrolysis Oil In A Fixed-Bed Reactor. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hassan, Mohd Helmi (2016) Interfacial Bonding Characteristic And Fluid Transport Properties Between Normal Concrete Substrate And Green Ultra-High Performance Fiber Reinforced Cementitious Composites. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hassan, Nurfarhana (2018) Probe Drilling Based Prediction Of Rock Mass Strength, Natm-4, Pahang-Selangor Raw Water Transfer Tunnel, Hulu Langat, Selangor, Malaysia. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hassan, Siti Hafizan (2018) Development Of Waste Quantification Models For Malaysian Housing Construction Project Case Study For Brick And Tile Wastes. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hassan, Siti Roshayu (2016) Anaerobic Digestion Of Recycled Paper Mill Effluent (Rpme) Using Modified Anaerobic Hybrid Baffled (Mahb) Reactor. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hay, Mar Aung Kyaw (2020) Cdse And Tio2 Photoanode By Electrophoretic Deposition For Quantum Dot Sensitized Solar Cell. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Heyam Hussein, Shaalan (2019) Numerical Analysis Of Tbm Tunnel Behaviour And Support Under High Stress Rock Masses In Pahang-Selangor Raw Water Transfer Tunnel. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hlaing, Nwe Ni (2016) Synthesis, Characterization And Co2 Adsorption Of Caco3, Ca(Oh)2 And Inert Materials Incorporated Ca(Oh)2. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ho, Roger Zhen Yu (2018) Experimental And Numerical Analysis On The Cooling Performance Of Synthetic Jet At Low Reynolds Number. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hoveizavi, Fatemeh Bani Torfian (2016) Design, Fabrication And Characterization Of Micro Fluidic And Cmos-Based Process Technology Rf Tuneable Inductor. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Huo , Kok Sen (2002) Kesan Penggunaan Peta Konsep Dalam Pembelajaran Sains Tingkatan Satu. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Husain, Husri (2016) Ballistic Impact Performance Of Wet Lamination Kega. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Hussein, Haitham Alaa (2016) Hydraulic Modelling Of Baffle Configuration On The Removal Efficiency Of A Rectangular Oil Water Separation Tank. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

H’ng, Choo Wooi (2019) Prediction Of Leaf Mechanical Properties Based On Geometry Features With Data Mining. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ibraheem, Omer Farouk (2015) Behavior Of Spandrel Beams Strengthened With Steel Fibers Under Combined Loading. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ibrahim, Mohammed (2020) Development Of Natural-Pozzolan Based Alkali Activated Concrete Incorporating Nano-Silica. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ibrahim, Najwa (2019) Chlorination Of Nitrided Malaysian Ilmenite Concentrate Reduced With Polypropylene And Coal. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ibrahim, Noor Salwani (2015) Reduced Set Kernel Principal Component Analysis (Rskpca) Algorithm for Palm Print Based Mobile Biometric System. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ibrahim, Nurazim (2018) Utilization Of Zeliac As An Alternative Adsorbent To Remove Low Level Concentration Of Nom In Riverbank Filtration. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ibrahim, Nurul Farhana (2019) Synthesize And Characterization Of Bioactive Glass Powder Based On Sio2-Cao-Na2o-P2o5 System. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ibrahim, Suhawati (2020) Preparation Of Low Molecular Weight Natural Rubber Via Photooxidation In Latex State. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ibrahm Sktani, Zhwan Dilshad (2016) Fracture Toughness Enhancement of Zirconia Toughened Alumina (ZTA) Through Additions Of Combination Of CaCO3 And CaO. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Idris, Iylia (2016) Direct Contact Membrane Distillation for Palm Oil Mill Effluent Treatment. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Irshad, Talha (2019) A Comparative Analysis Between Rectangular And Circular Structures Using Various Number Of Resonator Coil System For Wireless Power Transfer. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Isa, Awatif Md (2018) Natural Composite Adsorbent Using Alginate As Binder Aid For Leachate Treatment. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Isa, Norain (2020) Synthesis Of Silver Nanoparticles Using Kyllinga Brevifolia Extract And Immobilisation On Tio2 Nanotubes For Methyl Blue Dye Removal. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ishak, Mohamad Nizam (2019) Electrophoretic Deposition Of Cdse Nanoparticles Photoanode For Quantum Dots Sensitized Solar Cells. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ishak, Nor Azura (2018) Effects Of Dems From Different Resolutions In Deriving Stream Networks Threshold Values And Morphometric Analysis. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ismail, Dzulkarnaen (2016) Project Management Success For Post-Disaster Reconstruction Projects From The International Non-Governmental Organisations’ Perspectives. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ismail, Md. Ariffin Md. (2004) Development of multimedia knowledge object for digital pathology/hematology fixed learning module (flm) as resource for a collaborative e-learning system. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ismail, Mohd Hafiz (2016) Effect of alumina and halloysite clay in silicone rubber nanocomposite on the electrical tree characteristics. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ismail, Mohd Hanif (2016) Performance Of High Strength Binary And Ternary Blended Cement Paste And Concrete Containing Palm Oil Fuel Ash And Metakaolin In Aggressive Environment. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ismail, Muhd Nazmi (2016) Adsorptive Treatment of Textile Wastewater Using Activated Carbon Prepared from Pandanus Amaryllifolius Stems and Areca Catechu Fronds. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ismail, Nurul Hidayah Ismail_ (2016) Properties of Linear Low Density Polyethylene Silicone Rubber Nanocomposites For High Voltage Insulation Application. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ivy, Gan (2019) Extraction Of Nanocellulose And Characterization Of Migration Behaviour For Poly(Lactic Acid) Nanocellulose Silver Nanocomposite. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Jaafar, Haryati (2015) Development of Signal Segmentation Technique and Improved Fuzzy K Nearest Centroid Neighbor (Ifkncn) Classifier for Audio Identification System. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Jaafar, Hidayani (2019) Modified Dye-Sensitized Solar Cell (Dssc) For Enhancement Of Photovoltaic Properties. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Jadin, Mohd Shawal (2018) An Improved Framework Of Region Segmentation For Diagnosing Thermal Condition Of Electrical Installation Based On Infrared Image Analysis. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Jalil, Aiizat Ikhwan Abdul (2020) Electricity Harvesting From Water Vapour Using Chitosan Film. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Jalil, Aiizat Ikhwan Abdul (2019) Thin Layer Adsorbent For The Removal Of Methylene Blue Via Brushing, Airbrushing And Electrospinning. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Jalil, Aiizat Ikhwan Abdul (2019) Thin Layer Adsorbent For The Removal Of Methylene Blue Via Brushing, Airbrushing And Electrospinning. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Jamalluddin, Nur Azimah (2016) Mesocellular Foam Incorporated With Copper And Iron As Catalyst For Azo Dyes Degradation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Jamalludin, Damanhuri (2016) Effect Of Shear Strength Parameters In Residual Soils On Slope Failures. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Jamaludin, Abdul Rashid (2016) Development Of High Performance Porcelain And Alumina Foam Structure For Porous Medium Burner. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Janvekar, Ayub Ahmed (2019) Performance Characterization Of Micro Porous Media Burner For Heat Or Power Generation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Jayaweera, Chamanthi Denisha (2019) A Comprehensive Study On Developing Neural Network Models For Predicting The Coagulant Dosage And Treated Water Qualities For A Water Treatment Plant. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Jianhong, Mei (2019) Hybrid Balance Artificial Potential Field Navigation System For An Autonomous Surface Vessel In Riverine Environment. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Johan, Erniza Mohd (2017) Epoxy Enhanced Polyethersulfone Membrane For Removal Of Chromium. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Johari, Mohamad Faiz Ahmad (2019) Visual Based Cart Follower Using Artificial Neural Network. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Joshaghani, Ali Hassani (2015) Utilization of Carbon Nanotube Towards the Improved Properties of Polyamide 6 Nanocomposites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Joshua, Chan Ren Jie (2017) Development Of Integrated Lean Six Sigma Model For Small And Medium Enterprise. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kadir, Herdawatie Abdul (2017) Cooperative Consensus Simultaneous Localization And Mapping For Multi Blimp System. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kairi, Muhammad Izhar (2019) Synthesis Of Graphene From Alternative Precursors And The Use Of Quartz Plate For Carbon Source Manipulation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kamal, Norinsafrina Mustaffa (2018) Removal Of Manganese (Mn) From Aqueous Solution Using Mixture Of Ferromanganese Ore And Humus. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kamal, Siti Nadiah Mustafa (2015) Synthesis Of Inorganic And Polymeric Membranes With Sapo-44 Zeolite For Gas Separation. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kamaludin, Kamarul Hafiz (2018) Internet Of Things Based Wireless Sensor Network System For Water Quality Monitoring. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kamarudin, Farrah Izzatul Ain (2020) Preliminary Study On Bioceramics Containing Gallic Acid. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kanadasan, Gobi (2015) Accumulation And Extraction Of Polyhydroxyalkanoate From Aerobic Granules Treating Palm Oil Mill Effluent. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kang, Chia Chao (2016) Development Of Ultra High Frequency Energy Harvester Using Circular Spiral Array With Corporate Feeding. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Karim, Ahmad Fikri Abdul (2019) Preparation And Characterization Of Kenaf Filled Natural Rubber Latex Foam. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Karim, Ferhad Rahim (2016) Behaviour Of Under-Reinforced Shallow Fibrous Concrete Beams Subjected To Pure Torsion. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kehinde, Fagbenro Oluwakemi (2015) Removal Of Color, Suspended Solids And Cod From Textile Wastewater Using Clinoptilolite And Persulfate, In Batch System. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Keokangdong, Sengphet (2014) Development Of Porous Ceramic Clay Bodies Using Four Different Types Of Bioresource Wastes. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Khairuddin, Nur Aishahatul Syafiqa Mohammad (2019) Properties Enhancement Effect Of The Electrosprayed Carbon Nanotube Coating On Glass Fibre Epoxy Laminated. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Khamis, Mohamad Faizal (2013) Polymer And Mechanical-Stretching Effects On Lateral Flow Membrane. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Khan, Ambareen (2020) Cfd Simulation To Study The Effects Of Ribs In A Converging Nozzle Flow At Sonic Mach Number. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Khan, Mohamad Nasran Nasehir (2018) Activated Carbon From Tamarind Seed And Jackfruit Seed Prepared Via Microwave Irradiated For Dye Removal. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Khasri, Azduwin (2019) Activated Carbon Derived From Pentace Triptera, Intsia Bijuga And Hevea Brasiliensis Sawdust Via Microwave-Induced Potassium Hydroxide Activation For Dyes Adsorption. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Khdiar, Ahmed Nidhal (2015) Image Based Congestion Detection Algorithms And Its Real Time Implementation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kho, Chun Min (2018) Development Of Transport Phenomena Mathematical Models For Linear And Concentric Microdialysis Probes With Diffusion Limited And Convection Enhanced Operational Features. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Khor, Jia Yen (2019) Investigation Of Surface Properties For Self-Cleaning Coating On Ceramic Wall Tiles. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Khudhayer, Wael A. (2020) Developing A Prediction Tool To Improve The Shading Efficiency Of The Pedestrian Zones. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Khusaini, Nur Nadirah Mohd (2018) Effect Of Indium On Microstructure And Intermetallic Compound Formation During Isothermal Aging Of Sncu Solder Alloy. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kimia, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Polyethersulfone 3- Aminopropyltriethoxysilane-Silica Composite Hollow Fiber Membrane For Synthetic Oil In Water Emulsion Separation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kin , Si Kee (2013) Timing performance enhance for routing channel in 28NM FPGA chip. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Koh, Chin Kok (2018) Modified Statistical Process Control For Short Runs Test And Measurement Process To Reduce False Alarm. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Koh, Mei Kee (2018) Catalytic Performance Of Multi-Component Copper-Based Catalyst For Direct Carbon Dioxide Hydrogenation To Methanol. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Koik , Boon Tatt (2015) Blur Detection Technique For Thumbnail Image Generation. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kok, Kai Yit (2016) The Development Of A Robust Algorithm For Uav Path Planning In 3d Environment. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kong , Teck Long (2016) Improved Image Enhancement Method For Non-Uniform Illumination And Low Ontrast Images Using Bihistogram Modification Approach. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Koo , Yeong Chin (2015) Development of A Cascade Pid Fuzzy Logic Controller for Wall Following Mobile Robot. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Krishnasamy, Vickneasvari (2007) The Effects Of A Multimedia Constructivist Environment On Students' Achievement And Motivation In The Learning Of Chemical Formulae And Equations. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Kudori, Siti Nurul Izzati (2020) The Effect Of Kenaf Loading And Hybridization Of Kenaf With Empty Fruit Bunch Fibers Or Halloysite Nanotube On Properties Of Natural Rubber Latex Foam. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lah, Nuur Fahanis Che (2019) Atrazine-Based Molecularly Imprinted Polymer As Electrochemical Sensor For Pesticide Detection. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lah, Nuur Fahanis Che (2019) Atrazine-Based Molecularly Imprinted Polymer As Electrochemical Sensor For Pesticide Detection. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lai, Chi Qin (2016) Improving the Efficiency of Histogram of Oriented Gradient Feature for Human Detection. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Latiff, Muhamad Faizal Pakir Mohamed (2018) Adsorption Studies Of Heavy Metals On Activated Carbon Prepared From Agricultural Waste. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Latiff, Rizman Hariz Abdul (2017) Constraint Estimation Schemes For Semi-Elliptical Surface Cracks Under Tensile And Bending Loads. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lau, Jun Giap (2015) Self-Biased Folded Cascode Instrumentation Amplifier Using Chopper Technique For Ecg. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lau, Lee Chung (2015) Removal Of Hydrogen Sulfide From Biogas Using Ceo2 Naoh Psac Synthesis And Performance From Laboratory Scale To Scale Up Process Design. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lau, Sin Mun (2019) In Situ Enzymatic Synthesis Of Collagen-Chitosan Hydrogel Using Ultrasonic Pretreated Collagen. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lau, Sin Mun (2019) In Situ Enzymatic Synthesis Of Collagen-Chitosan Hydrogel Using Ultrasonic Retreated Collagen. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lee, Chee Mei (2017) Removal Of Paracetamol And Tetracycline From Synthetic Wastewater Using Heterogeneous Tio2 Solar Photocatalyst. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lee, Kar Chun (2018) Anodization Of Titania Nanotube Arrays In Electrolyte Ontaining Hydrogen Peroxide. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lee, Wee Chuen (2017) Investigation And Development Of Forensic Mean-Based Adaptive Background Correction Algorithm (Mabca) For Visual Enhancement Of Bloodstains, Seminal Stains And Fingerprints. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lee, Woon Kiow (2017) Detection Of Chipping In Ceramic Cutting Inserts From Workpiece Profile Signature During Turning Process Using Machine Vision. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lee , Ting (2015) Methane Adsorption Microcalorimetry By Activated Carbon Fibre Derived from Empty Fruit Bunch Fibre. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lee , Tze Pin (2016) Development Of 3D Microstructures By Using Grayscale Photolithographic Technique. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Leong, Chi Hoe (2020) Modeling And Control Of V-Groove Rotary Impact Driver. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Leong, Karh Heng (2017) Constraint Loss Estimation Schemes In Deep And Shallow Three-Dimensional Crack Tip Fields. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Leong, Sim Siong (2017) Hydrodynamic Effect On Low Field Gradient Magnetophoresis Of Superparamagnetic Nanoparticles. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Letchumanan, Harindravel (2015) Development of Automated Testing Equipment for Very High Frequency Radio. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Liew, Yeong Tat_ (2015) Investigation on Mlp Artificial Neural Network Using FPGA For Autonomous Cart Follower System. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Chong Han (2016) Triggering Synchronization Of Multiple Usb 3.0 Devices Using Isochronous Timestamp Packet. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Chong Hooi (2017) Heat Transfer And Deformation Of Flexible Printed Circuit Board With Multi Ball Grid Array Packages. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Ee Wah (2015) Hardware Acceleration of Window Big-Digit (Wbd) Multiplication for Embedded Applications. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Guat Wei (2016) Molecularly Imprinted Polymer Layer Using Navicula sp. Frustules As Core Material For Lysozyme Recognition. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Jing Xiang (2019) Enhancement Of Volatile Fatty Acid Production From Anaerobic Treatment Of Palm Oil Mill Effluent. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Kai Sheng (2018) Characterization Of Various Types Of Nanofillers Filled Crosslinked Polyethylene Composites For Cable Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Kar Wai (2018) Evaluation Of Pdms-Based Uv-Crosslinked Hydrogels Properties For Tissue Engineering Applications. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Keemi (2019) Tensile, Thermal And Uv-Resistance Properties Of Poly(Lactic Acid)/Zinc Oxide Treated Halloysite Nanotubes Nanocomposites. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Nguk Jie (2015) Design and Implementation of Low Power and High Performance 4 Bit Carry Lookahead Full Adder Using Finfet Technology. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Shaw Fa (2020) Warpage Behavior Of Thin Fcbga Package And Prediction Of Its First Interconnect Snag Solder Joint Shape. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Siaq Phin (2017) Evaluation Of The Stiffness And Strength Parameters Of Hardening Soil Model For The Simulation Of The Twin Tunnels Interaction In Kenny Hill Formation Residual Soil. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Yong Liang (2019) Wavelet Methods With Discrete Cosine Transform For Peak-To-Average Power Ratio And Bit Error Rate Reduction In Orthogonal Frequency Division Multiplexing Systems. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim, Zhe Xi (2020) Resistive Switching Prospects Of Aloe Vera-Based Thin Films For Nonvolatile Memory Application. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim , Ee Wey (2016) Analysis of Partial Binary Tree Network (Pbtn) For Dynamic Element Matching (Dem) Digital To Analog Converter (Dac)_. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Lim , Jin Chow (2016) Development of Knowledge-Based Expert Screening System for Cervical Cancer. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ling, Poh Ping (2018) Analytical Modelling And Efficiency Optimisation Of Permanent Magnet Synchronous Machine Using Particle Swarm Optimisation. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Loh , Tat Chuang (2016) Synthesis And Property Studies Of Methacrylate Based Poly(Siloxane-Silsesquioxane) Resins. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Loh , Yee Koon (2016) Recognition of Facial Action Unit Based on Spatial-Temporal Bayesian Probabilistic Technique. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mahdavipour, Zeinab (2016) Defect Detection And Classification Of Silicon Solar Wafer Featuring Nir Imaging And Improved Niblack Segmentation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mahdi, Mohammed Bally (2017) Microscopic Simulation On The Operation And Capacity Of Toll Plaza In Malaysia. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mahmod, Muhammad Faisal (2018) Detection And Classification Of Impact-Induced Delamination In Fiberglass Pre-Impregnated Laminated Composites From Ultrasonic A-Scan Signal Using Artificial Intelligence. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mahmood, Hamzah Naser (2018) Implementation Of A New Technique For Magnetic Improvised Explosive Device Detection. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Majid, Rohani Abdul (2016) Preparation And Properties Of Poly (Vinyl Chloride) Epoxidized Natural Rubber Kenaf Core Powder Composites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mamat@Muhamad, Roziana (2020) Development Of Environmental Factors In Classroom Design Recommendation For Children With Autism Spectrum Disorder. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Manap, Abdul Haadi Abdul (2016) Molecular Mechanics Simulations Of Quartz Etching Process. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mansor, Noor Syazwani (2015) Electrical Insulation Characteristics Of P Epdm Blends With Aln, Al2o3 And Rganoclay Nanofillers. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Masral, Muhammad Hazim (2016) Modelling Of Solar Irradiance For Sizing Global And Perpetual Solar-Powered Unmanned Aerial Vehicle (Uav). Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mat, Abu Bakar (2018) The Perception Of Road Pricing Policy (Rpp) In Georgetown, Penang. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mat, Nurus Sakinah Che (2018) Curing, Mechanical And Aging Properties Of Bentonite Filled Ethylene Propylene Diene Monomer Composites. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mat Nawi, Mohd Norzaidi (2015) One-Side-Electrode-Type Fluidic Sensing Mechanism Inspired from Fish Cupula. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mazlan , Ahmad Ahmad Zhafran (2016) Active Vibration Control Of Piezo Stack Actuator With Consideration To Hysteresis And Saturation Effects. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mazuki, Norlailatullaili (2012) Effect Of Aluminium (Al) And Nickel (Ni) Addition On Formation Of Titanium Silicon Carbide (Ti3sic2) Via Arc Melting. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mbong, Kartina (2018) Selective Conversion Of Glycerol To Lactic Acid By CaO γ-Al2O3 Supported Catalyst. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Md Jamil, Mohamad Nazli (2017) The Effect Of Sewage Sludge Ash As Cement Replacement Material On The Mechanical And Chemical Properties Of Mortar Concrete And Terrazzo Tiles. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Md Razi, Hasniyati (2016) Mechanical and Biodegradable Properties of Hydroxyapatite Coated Magnesium Deposited by Cold Spray. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Md Salleh, Roszaini (2016) Growth of Carbon Nanostructure Arrays on Nickel Electroplated Copper Substrate. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Md Yusof, Mursyidah (2017) Automated Core And Cavity Design System For Mould Works Using Generative Method Of Computer Aided Process Planning. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Md. Rosli, Noor Izzati (2016) Photocatalytic Removal Of Phenol And Basic Blue 3 (BB3) Using ZnoC3N4 Under Outdoor Light Irradiation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Md. Yusof, Nur Qurrahtin A’ini (2019) Stability Analysis Of Construction Design Reservoir Slopes Based On Numerical Simulation At Ulu Jelai Hydroelectric Dam Project, Cameron Highland, Pahang, Malaysia. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Melvin, Ng Hau Kwan (2017) Polysulfone Photocatalys Membrane Effects Of Catalyst Polymeric Additives And Molecular Imprint For Selective Filtration And Photodegradation. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Miari, Mahmoud Ali (2017) Evaluation Of Structural Pounding Between Adjacent Buildings Subjected To Repeated Ground Motions. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mina, Luqman Mahmood (2016) Development of A Discrete Wavelet Transform and Artificial Neural Network Based Classification System for Mammogram Images. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Misman, Muhammad Afiq (2017) The Effect Of Amino Functional Starch On The Mechanical And Degradation Properties Of Carboxylated Nitrile Butadiene Rubber Latex Films. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mochamad, Trisugiwo (2017) Geomechanical Influence On Rock Mass Deformation At Hulu Terengganu Hydroelectric Power Surge Chamber Cavern. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Moghaddas, Mohammad (2017) A Trigonometry Based Linear Form- Finding Method For Irregular Multi-Layer Prism Tensegrity. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohamad, Faisal (2003) Sikap Pensyarah Teknologi Pendidikan Terhadap Pengintegrasian E-Pembelajaran Dalam Instruksi Di Institusi Perguruan Di Malaysia. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohamad, Maheera (2018) Enhancement Of Landfill Daily Cover Performance By Using Mixture Of Local Soil, Pressmud And Empty Fruit Bunch In Minimizing The Migration Of Heavy Metals In Landfill. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohamed Ansari, Suriyati (2014) Formation Of Zirconia Sheets with Nanotubular Structure Prepared by Anodization of Zirconium. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohamed Omar, Mohamad Faiz (2017) Design, Fabrication And Characterization Of Rf Front-End 5g Wireless System. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohamed Pauzi, Muhammad Zaim (2016) Signal Response Based On Speed And Reaction Of Otto Cycle Engine. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohamed Shaari, Shazlin (2016) Characterization and Properties of Chitosan-Filled Rubber Compuonds. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohammad, Nur Farahiyah (2017) Synthesis And Characterization Of Mesoporous Carbonated Hydroxyapatite For Drug Delivery Application. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohammadi, Hossein (2019) Synthesis And Characterization Of Strontium And Cobalt Doped Akermanite Bioceramics. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohammed, Thaer Jasim (2016) Improving Torsional Behaviour Of Reinforced Concrete Beam Strengthened With Ultra High Performance Fibre Reinforced Concrete. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohd Akhir, Muhammad Fitri (2019) Efficiency Of Marble Filter System For Groundwater Treatment. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohd Fisol , Ummi Masyitah (2016) Experimental and Computational Fluid Dynamics (Cfd) Analysis of Wind-Induced Noise In Two-Way Radio. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohd Sabri, Nurul Shafyra (2013) Design of Experiment (Doe) Study Of Hydroxyapatite (Ha) For Load Bearing Application Via 2k Factorial Design. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohd Salim, Nurul Nadia (2017) Effects Of Strontium And Samarium Dopants On The Dielectric Properties Of Nickel Oxide. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohd Shafie, Mohd Saiful Aizat (2015) Effect Of Supercharging And Turbocharging In A Multi Cylinder Low Speed Spark Ignition Engine Fuelled By Producer Gas. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohd Yusoff, Mohd Hizami (2016) Sulfated Zirconia Supported on Sba-15 For Selective Glycerol Esterification with Palmitic Acid to Monopalmitin. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohd Zaini, Nurul Aizan (2020) Preparation And Properties Of Sepiolite-Filled Ethylene Propylene Diene Terpolymer Composites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mohd Zaki, Teh Nur Amalina (2016) Morphological and Elemental Analysis of Fineparticulate Matter (PM2.5) At Background Station in Malaysia. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mokhtar, Ahmad Kamil Fakhruddin Mohd (2017) Fabrication Of Porous Cordierite By Gelcasting Method. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mokhtar, Noorhafizah (2018) Simulation Of Blood Flow In Bi-Leaflet Mechanical Heart Valve. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Momina, Momina (2019) Regeneration Potential Of Bentonite Based Thin Coated Adsorbent. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Muhamad Raslani, Muhamad Fairus Adzha (2016) Dielectric Strength And Electrical Surface Tracking Characteristics Of Sir Epdm Containing Alumina And Titanium Nano-Fillers For High Voltage Insulators. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Muhammad, Nur Amalina (2019) Systematic Approach To Knowledge Routines And Knowledge Creation In Kaizen. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mukahar, Nordiana (2020) Extended Nearest Centroid Neighbor Method With Training Set Reduction For Classification. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mustafa, Shaliza Azreen (2016) Comparison of Parallel Kanban-Base Stock System to Control Multi-Product Multi-Stage Production with Rework Through Simulation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Mutalib, Nor Azaniza Abdul (2015) Innovative Approach For Production Of Epoxy Syntactic Foams Consisting Of Epoxy Hollow. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Muthalib, Nurhidayah Abdul (2019) Raw Material Characterization And Reductive Leaching Of Low Grade Manganese Ore With Bamboo Sawdust In Sulphuric Acid. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Muttalib, Siti Nadzirah Abdul (2017) Effect Of Different Filler Preparation Method On Properties Of Natural Rubber Palygorskite Nanocomposites. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Myo, Thuya Thein (2016) Synthesis And Characterization Of Wox Zno Nanocomposites On Polyethylene Terephthalate (Pet) Fiber For Photocatalytic Application. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

NG , SOON MIN (2016) Development of Evaluation System for Groundwater Level in Relation to Slope Stability Forecasting. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Naaim, Nurfarhah (2019) Structural Analysis And Design Of Steel-Framed House With Cold-Formed And Hot-Finished Rectangular Hollow Section. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Nashrudin, Muhammad Naqib (2018) Functionally Graded Niti Shape Memory Alloys By Ageing And Partial Annealing. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Nashrudin, Muhammad Nazmi (2018) Investigation Of Non-Uniform Thickness Section Effect On Twist Springback Behaviour. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Navan, Farhad Pourpanah (2015) Hybrid Models Of Fuzzy Artmap And Qlearning For Pattern Classification. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Nazri, Amirul Islah (2016) Recovery Of Gold From Electronic Waste Through Non-Cyanide Based Electrodeposition Technique. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ng, Wei Ming (2018) Kinematic Study Of Motile Microalgae Under The Influence Of Low Gradient Magnetic Field. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ng, Yin Sim (2018) Performance Of Spirodela Polyrhiza, Salvinia Molesta And Lemna Sp. In Phytoremediation Of Fish Farm Wastewater. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ng, Yit Ming (2018) Electrostatic Discharge Protection Circuit Design In Deep Sub-Micron Technology For Automotive Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ng , Qi Hwa (2016) Development Of Magnetophoretic Actuation Composite Membranes For Removal Of Humic Acid. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ng , Soo Ai (2016) Fabrication of gold nanoparticles using low hydrothermal reaction for memory application. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Nguyen, Hoang Trinh (2019) Development Of Palm Kernel Oil Polyol - Based Shape Memory Polyurethane With Polyethylene Glycol (Peg) And Poly Caprolactone (Pcl) As Soft Segment. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Niun, Cheah How (2016) Hardware Design Of Random Number Generator And Random Walk-Onboundary Algorithm To Compute Unit Cube Capacitance In Fpga. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Noaman, Ahmed Tareq (2017) Effect Of Crumb Rubber Aggregate On Toughness And Impact Energy Of Steel Fiber Concrete. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Noh, Khadijah Md (2018) Extraction And Characterization Of Oil From Moringa Oleifera Seeds Using Soxhlet Extraction. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Noor, Muhamad Hafiz Mohd (2017) Compact Dual-Layer Siw Structure For Wireless System Solution. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Noordin, Mohd Naim Mohd Jain (2016) Algoritma-Algoritma Pembetulan Warna Baharu Untuk Imej Digital Berwarna. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Noordin, Norasiah Mohammad (2017) Optimization of silver nanoparticles sizes in ag-cu nanopaste as die-attach materials for high temperature applications. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Nor, Nor Aina Mohd (2017) Synthesis Of Natural Rubber Palygorskite Composite Via Combine Latex Compounding And Melt Mixing. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Nor, Norhusna Mohamad (2016) Preparation Of Mw-Assisted N-Modified Palm Shell Activated Carbon For H2s Removal From Simulated Pome Biogas. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Norazman, Muhammad Anas (2017) The Effect Of Pre - Treatment Followed By Cryorolling On The Microstructures, Mechanical Properties And Corrosion Behaviour Of Al 5052 Alloy. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Nosbi, Norlin (2017) The Synthesis, Functionalisation And Characterisation Of Carbon Nanotubes Alumina Hybrid Compound And Its Nanocomposites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Nyein, Nyein (2017) Optimized Fabrication Of Tio2 Nanotube Arrays By Anodization For Solar Cell Applications. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Oh, Chai Lian (2017) Form Finding And Shape Change Analysis Of Spine Inspired Bio-Tensegrity Model. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Olatunji_, Salaudeen Yusuf (2017) Synthesis Of Asymmetric Polyetherimide Membrane For co2 n2 Separation. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Oluwole, Akande Damilare (2019) Improve Energy Efficiency In Cooperative Medium Access Control Protocol For Wireless Networks. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Omar, Khairunnisa Fakhriah Mohd (2017) Treatment Of Harvested Rainwater From Different Location Of Catchment Area By Using Zeolite, Limestone And Laterite Soil. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Omid, Hassanshahi (2017) Structural Safety-Catch Of Reinforced Concrete Member Subjected To Repeated Earthquakes. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ong, Pek Ling (2009) Hydrothermal Process Route In The Synthesis Of Zinc Oxide Powder. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ong , Pek Ling (2016) Effect Of Hydrogen Peroxide And Lead Nitrate In The Cyanidation Leaching Of Gold Ore Sample. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ong , Yit Thai (2016) Synthesis Of Buckypaper Supported Ionic Liquid Membrane For Pervaporation Process. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ong Kean Aik, Kean Aik (2016) Experimental and Numerical Studies of Transient Heat Transfer in Electronics Packaging. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Onimisi, Jimoh Abdullateef (2017) Industrial And Geological Study Of Protozoic Metacarbonate Rocks From Southern And Central Nigeria. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ooi, Khim May (2015) Effects Of Synthesis Methods And Parameters On Sodium Zirconate For High-Temperature Co2 Sorption. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Oskoui, Issa Saket (2016) Stochastic And Modified Sequent Peak Algorithm For Reservoir Planning Analysis Considering Performance Indices. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Otitoju, Tunmise Ayode (2019) Polyethersulfone 3-Aminopropyltriethoxysilane-Silica Composite Hollow Fiber Membrane For Synthetic Oil-In-Water Emulsion Separation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Pang, Ai Ling (2018) Compatibility And Degradability Of Kenaf-Filled Linear Low Density Polyethylene Polyvinyl Alcohol Composites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Pang, Goh Ching (2017) Analysis Of Large In-Plane Displacement And Strain In Rubber Using 2-D Scanner-Based Digital Image Correlation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Pang, Shi Shiang (2020) Thermal Impact Of Thermal Interface Materials And Heat Spreader Co-Planarity Of The Electronic Packaging. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Pang, Wen Yu (2020) Impregnation Of Mwcnt Zno Dual Nanofiller Mixed Matrix Membrane. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Peh, Tee Howe (2017) Miniaturized Broadside-Coupled Split Ring Resonator Filter For Compact Wireless Applications. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Peterson, Anthony Dion (2020) Vendor Engagement Kaizen Framework Incorporating Risk And Reward Sharing In Lean Manufacturing Practice. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Phan, Chee Hong (2015) Fabrication And Properties Of Electromagnetic Interferences Shielding Epoxy Composites For Electronic Packaging Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Phoumiphon, Nordala (2017) Effect Of Annealing On Microstructure And Mechanical Properties Of 0.06% Carbon Steel. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Poh , Chen Ling (2015) Characterization of Filled Epoxy Thin Film Composites for Dielectric Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

QUAH, AI LI (2014) Formation And Characterization Of Pbxcd1-Xs Interlayer For PbSCdSZnS Quantum Dot Sensitized Solar Cells. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Qasim, Aktham Hatem (2020) Mechanical And Transport Properties Of Ultra High Performance Green Concrete Containing Ultra Fine Palm Oil Fuel Ash (Upofa) And Polyethylene Teraphthalate (Pet) Fibre. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Quadri, Sayed Abulhasan (2016) Development of decentralized data fusion algorithm with optimized kalman filter. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rafiee, Majid (2016) Design And Modeling Of Quasi-Lumped Planar Inverted-F Antenna For Handheld Devices. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rahim, Afikah (2015) The Effect Of The Rockmass Properties And Groundwater Inflow Related To Performance Of Tunnel Boring Machine (Tbm) At Pahang Selangor Raw Water Transfer Tunnel Project (Psrwt. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rahim, Nazira Anisa (2015) Development of Environmental Quality Predictor Using Feedforward Artificial Neural Network (Fann) In Matlab Graphical User Interface (Gui). PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rahim, Nurul Azrin Abdul (2018) Cfd Study On Mixing Performance In Various Microchannel Geometries. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rahman, Mohamad Faizal Abd (2016) Coplanar Electrode Fluidic-Based Acoustic Sensing Method For Underwater Applications. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rahmat, Nur Syahirah (2017) Nephelium Lappaceum Seed As Natural Coagulant Flocculant For Landfill Leachate Treatment. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Raj Arul, Aldrin (2013) Validation of Colpitts Vco Design for Two Way Portable Radio Applications. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rajagopal, Chakaravarty D (2018) A 5.0 Ghz Active Inductor Current Controlled Oscillator. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rajin, Mariani (2015) Candida Antartica Lipase B Mediated Kinetic Resolution Of Racemic Acebutolol. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ramachawolran, Kalaivaani (2016) Microwave Assisted Torrefaction Of Plantation Residues And Kitchen Waste. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ramanathan, Geetha (2017) Nanofiltration Membrane For Water Purification Pretreatment And Its Fouling Phenomena. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

RamlI, Nurul Hidayah (2020) Platinum Nanodendrites Modified Electrode For Lead (Pb) Detection. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ramli, Noram Irwan (2019) Development of site specific wind hazard map for peninsular Malaysia using geo-spatial modelling. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rashid, Mohamad Rohaidzat Mohamed (2018) Synthesis And Evaluation Of Geopolymer Properties Using Sago Pith Waste Ash. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rashid, Tuan Nur Izzah Tuan Ab (2018) Effect Of Ca Addition On Piezoelectric And Dielectric Properties In b0.93la0.02sr0.05(Zr0.52ti0.48)O3 (Plszt) System. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Razak, Siti Norsyahirah Abdul (2018) The Feasibility Study Of Implant Manufacturing Using Three-Dimensional Printing And Silicone Molding. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Razali, Mohd Amin Ahmad (2016) Biodegradable Polymeric Flocculants Based On Cassava Starch Grafted With Polydiallyldimethylammonium Chloride. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Razali, Muhammad Fauzinizam (2018) Phase Transformation And Force-Deflection Responses Of Niti Archwire For Bracket Assembly In Orthodontic Treatment. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Razali, Rohana (2016) Effects Of Stress Relaxation On The Pullout Strength Of Pedicle Screws. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Razy, Ahmad Hafiz Mohamad (2018) Design And Implementation Of Liquid-Based Fine-Tunable Solenoid Mems Inductor. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Redin, Hanna Bakar (2019) Effect Of Aging Time, Calcination And Sintering Temperature To Β-Tricalcium Phosphate (Β-Tcp). Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ridhuan, Nur Syafinaz (2019) Functionalization Of Zinc Oxide Nanorods For Glucose Biosensor Application. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Robin, Ong Su Kiat (2016) Time Domain Reflection Method To Detect Copper Wire Micro Crack Weld Defect. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rodzi, Siti Nur Hazwani Mohamad (2015) Properties Of Biocompatible Mg-Zn Hydroxyapatite Composites Fabricated By Different Powder Mixing Techniques. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rohman, Fakhrony Sholahudin (2015) Online Dynamic Optimization Studies Of Catalyzed Esterfication Of Propionic Anhydride With 2-Butanol In The Presence Of Disturbance And Uncertainty. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rosdi, Muhamad Ridhwan Hafiz (2016) Preparation And Development Of An Ethylene Vinyl Acetate (Eva) Copolymer Emulsification System For Pour Point Depressant (Ppd) Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Roslan, Putri Nur Salsabila (2020) Properties Of Glass Fibre Epoxy Laminated Composites With Electrospray Of Different Carbon Nanotubes Concentrations. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rosli, Mohd Nazarudin (2019) Neural Network Based Inferential Model For Ethane Steam Cracking Furnace. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rosli, Ros Nadiah (2015) The Development of The Odour Threshold Test for Environmental Odour Assessment. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Rosly, Muhammad Aliff (2016) Fabrication Of Ipmc Biomimetic Flapping Thruster And Its Speed Control Based On Nafion Membrane. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

S Kataraki, Pramodkumar (2019) Development Of Generative Computer-Aided Process Planning For Cnc Milling Parts_Pramodkumar S Kataraki. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

SEMAN, MOHAMAD TARMIZI ABU (2016) Experimental And Computational Study Of Flow Over A Rotating Cylinder With Surface Roughnes. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Saad, Abdul Malik Haider Yusef (2018) High-Speed Implementations Of Fractal Image Compression For Low And High Resolution Images. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Saad, Noor Aida Saad (2016) Prediction of Flow Field And Oxygen Utilization Rate (Our) In Orbal Biological System (Obs) Using Cfd. PhD thesis, u.

Saad, Nurul Atilia Aida Mat (2018) Determination Of Green Technology Practices In The Construction Project Management Of Malaysia. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Saari, Riza Asma'a (2018) Effect Of Tannic Acid-Trimesoyl Chloride On Thin Film Composite Membrane. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Saarif, Saiful Azrul Saarif (2016) A Portable Rgb Led Light Source with Color Control Mechanism for Backlighting Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Saddum, Muhammad Nizar (2015) Privatized Facilities Management at Government Hospitals in the Northern Region of Malaysia. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Saharudin, Khairul Arifah (2015) Development Of Nonmetal-Doped Tio2 Nanotube Photocatalyst For Decolorization Of Methyl Orange. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Said, Siti Haslinda Mohamed (2018) Disperse Phase Method Particle Study With Doped Nano-Particles In Sac305 Solder. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Saipudin, Noorul Amilin (2017) Characterization And Behaviour Of Fluoride-Containing Semiconductor Wastewater With The Presence Of Calcium Chloride (Cacl2) For Optimization Treatment Processes. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Saleh, Nurul Izzati Mohd. (2017) A Vision-Based Vehicle Follower Navigation Using Fuzzy Logic Controller. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Saleh, Siti Shuhadah Md (2017) Synthesis And Properties Of Phenolic Based Hybrid Carbon Nanotube Inorganic Filled Composites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Salih, Abdullah Amer Mohammed (2018) Adaptive Local Fuzzy Based Region Determination Image Enhancement Techniques For Non-Uniform Illumination And Low Contrast Images. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Salim, Siti Nur Hajar Abdul (2018) Zinc Oxide, Organoclay And Silica In Crosslinked Polyethylene Composite For Cable Insulation. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Salleh, Emee Marina (2016) Development Of Biodegradable Mg-Znha Composite Via Mechanical Alloying. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Salleh, Mohd Badrul (2016) An Active Force Control (Afc) Based Control Momen Gyros for Attitude Control of Small Satellite. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Salleh, Siti Zuliana (2017) Natural Rubber Recycled Chloroprene Rubber Blends Preparation And Properties. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Salleh, Syamsul Azlan (2016) Optimal Sand Removal Capacity for In-Stream Mining. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Salvaragh, Paaventhan Raj (2017) Design And Optimization Of Grid-Connected Single-Phase Residential Photovoltaic System. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Samat, Hasnida Ab (2015) Development Of Practical Opportunistic Maintenance (Om) Policy Based Model For Manufacturing System. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Samma, Hussein Salem Ali (2016) Enhanced Particle Swarm Optimization-Based Models And Their Application To License Plate Recognition. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Samsudin, Nor Azura (2017) Improved Topologies Of Series Resonant And Llc Resonant Dc-Dc Converters For Medium Output Voltage Applications. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Sapari, Nur Khafiza (2018) Anisotropic Shear Behavior Of Jointed Rock Masses At Ulu Jelai Hydroelectric Project, Pahang. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Sarifuddin, Norshahida (2015) Mechanical, Physical, Thermal And Biodegradability Studies Of Low Density Polyethylenethermoplastic Sago Starch Kenaf Core Flour Biocomposites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Saruddin, Siti Nur Aqilah (2017) Assessment Of Building Fragility Curve Due To Earthquake Excitation. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Satia, Mohd Saidina Dandan (2019) Fabrication And Characterization Of Graphene-Based Ink. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Seah, Choon Ming (2016) Synthesis Of Monolayer Graphene On Polycrystalline Nickel And Nickel-Copper Bimetallic Catalyst And Study Toward The Reuse Of Nickel Catalyst. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Seng , Sophea (2015) Evaluation And Processing Of Andalusite Mineral From Terengganu, Malaysia. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shaari, Muhammad Farid (2017) Development And Characterization Of The Ionic Polymer Metal Composite Actuated Contractile Water Jet Thruster. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shahabudin, Nor Suhaida (2016) Optimization And Biocompatibility Of Alumina Foam Coated Scaffold For Bone Tissue Engineering Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shahgharyeh, Yousef Moradi (2016) Development Of Drought Risk Map Of Zayandehrud Dam Catchment Using Water Resource Approach Process. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shahzad, Muhammad Imran (2017) LLC Resonant Converter Topologies For Plug-In Electric Vehicle Battery Charging. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shaimi, Roswani (2019) Development Of Electrochemical Biosensor Based On Nylon-6 Membrane. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shamsuddin, Nur Liyana Mohd (2016) Two Dimensional (2d) Nanofabrication Process On Quartz Substrate. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shamsudin, Muhamad Sharafee (2020) Thin Coated Adsorbent For The Removal Of Contaminant Of Emerging Concern. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shamsudin, Muhamad Sharafee (2020) Thin Coated Adsorbent For The Removal Of Contaminant Of Emerging Concern. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shamsudin, Nor Fadilah (2015) Parametric Studies Of Vbo-Oven Cure Process On The Bonding Quality Of Sandwich Panel. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shamsudin, Nor Fadilah (2015) Parametric Studies of Vbo-Oven Cure Process On The Bonding Quality Of Sandwich Panel. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shapri, Ahmad Husni Mohd (2019) An Optimal Region Of Interest Localization Using Edge Refinement Filter And Entropy-Based Measurement For Point Spread Function Stimation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Sharif, Mohamad Fikri Mohd (2018) A Study On Thermoforming Process Of Stretchable Circuit And Its Performance In Manufacturing Of Automotive Lighting. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shengqiang, Ma (2017) Reinforced Concrete Box Beam Strengthened By Carbon-Fiber-Reinforced Polymer Subjected To Combined Shear And Torsion. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shikchand Patle, Dipesh (2015) Operator Training Simulator Using Plantwide Control for Biodiesel Production from Waste Cooking Oil. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shoparwe, Noor Fazliani (2016) Dynamic Modelling Of Bioelectrochemical Activity For Anode Microbial Fuel Cells By Geobacter Sulfurreducens_. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Shuit , Siew Hoong (2015) Studies on The Sulfonated Carbon Nanotubes Catalyst and Membrane Reactor for Biodiesel Production. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Siddiqui, Maliha (2016) Effect Of Li2co3 Addition On The Piezoelectric And Dielectric Properties Of Pb0.93la0.02sr0.05(Zr0.52ti0.48)O3 Ceramics. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Sidek, Mufidah Md (2015) Study On Laminated Natural Rubber (Nr) Latex Based Films For Mould Cleaning Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Sien, Neoh Soon (2019) Improved Residual Distributionschemes For The Maxwell’s. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Snodi, Lamyaa Najah (2015) Improvement of Tikrit Gypseous Soil Using Soil Replacement and Additives. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Soaid, Nurul Izza (2019) Synthesis Of Free Standing Anodic Zro2 Nanotubes In Potassium Carbonate Ethylene Glycol Electrolyte For Photocatalyst Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Sobri, Nursyuhaida Mohamad (2016) Statistical Analysis Of Polymer-Based Gel For Water Shut-Off Treatment In Oilfield Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Soh , Meng Wah (2015) Prediction Of Antimicrobial Peptides Based On Sequence Alignment And Secondary Structure Sequence And Segment Sequence.pdf. Masters thesis, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik.

Song, Yoong Siang (2018) Robust Controller Technique Of An Autonomous Underwater Vehicle For Underwater Pole Inspection. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Subramonian, Sobana Raj (2015) Simulation On Atkinson-Miller Cycle Engine Of Four Stroke Two-Wheel Vehicle For Light Operating Condition. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Suhaimi, Hani Shazwani Mohd (2018) Mixed Matrix Membranes Incorporated With Palladium Nanoparticles For Hydrogen Separation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Suhaimi, Noorul Aisyah Md (2015) Photocatalytic Degradation Of Phenol And Fast Green Fcf Using Lithium Doped Zno Under Fluorescent Light Irradiation. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Sulaiman, Maisarah (2011) The Effects Of Changes At Signalized Intersection On The Vehicles Emission Loading In Parit Buntar, Perak. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Sulaiman, Noorazliza (2017) Development Of Artificial Bee Colony (Abc) Variants And Memetic Optimization Algorithms. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Sulaiman, Safwan (2012) In Vitro Assessment Of Antimicrobial Properties Of Malaysia Mangrove Plant (Rhizophora Apiculata) For The Application In Bone Replacement Materials. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Sung , Aun Naa (2015) Effect Of Tool Geometry And Nose Profile Micro-Deviation On Surface Roughness In Finish Turning. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Surbakti, Medis Sejahtera (2017) Application Of Random Regret Minimization Model With Convexity-Concavity Parameter For Binomial Mode Choice Analysis. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Suri, Syaran (2016) Variability Effects Of Rainfall Events On Soil Erosion In Northernregion Of Peninsular Malaysia. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Suriadi, Suriadi (2016) Analysis Of Pv Wind Battery Hybrid Power System (Pwbhps) Using Simple Zone Probabilities (Szp) Method For Household In Malaysia. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Surya, Indra (2016) The Potential Of Alkanolamide As A New Additive In Natural And Synthetic Rubber Compounds. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Susan, Ling Ying (2016) Pvdf-Tio2 Nanocomposite Membrane with Anti-Fouling Properties for Oil Emulsion Removal. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Sutanto, Nelvi (2019) Photodegradation Performances Of Low-Density Polyethylene Composites Loaded With Photocatalysts. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Syamsuddin, Yanna (2017) Synthesis, Characterization And Catalytic Activity Of Cao-Based Catalysts In Transesterification Of Non-Edible And Waste Cooking Oils Into Glycerol-Free Fatty Acid Methyl Ester. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Syukron, Muhammad (2016) Effect Of Heat Treatment And Equal Channel Angular Pressing On The Microstructures, Hardness And Wear Resistance Of A356 Aluminium Alloy With Tib2. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Taib, Mustaffa Ali Azhar (2018) Formation Of Tio2nanotubular Structure In Fluorinated Ethylene Glycol Electrolytes Containing Additives By Anodisation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Takaijudin, Husna (2017) Hydraulic Conductivity Study In Engineered Soil Media For Stormwater Runoff Treatment In Bioretention Facility. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tan, Adrian Soon Theam (2016) Maximum Power Point Tracking Using Llc Resonant Converter For Pv Power Systems. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tan, Kin Hang (2017) Stability Improvement For The Latency Insertion Method Based On The Verlet Concept For Signal And Power Integrity Simulations. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tan, Peng Chee (2019) Design Of Molecular Configuration Of Polyimide Nanocomposite Membrane For Co2 N2 Separation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tan, Pi Lin (2017) Metalloporphyrins Based Semiconducting Thin Films Deposition And Characterization For Organic Field Effect Transistor. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tan, Sei Ling (2018) Synthesis Of Sorbents For Co2 Capture From Biogenesis Calcium Waste. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tan, Siew Aun (2018) Influence Of Low Concentration Diamond-Water Nanofluid On Heat Transfer In Loop Heat Pipe. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tan, Teong Ee (2017) Starvation And Reactivation Of Partial Nitrifying Bacteria, Comparison Between Floccular And Granular Biomass. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tan, Wan Ching (2018) Analysis And Performance Study Of Point-Absorber Wave Energy Converters Using Flow-3D_. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tan , Inn Shi (2015) The Production Of Third-Generation Bioethanol From Eucheuma Cottonii Using Dowex (TM) DR-G8. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tan Tze Sin, Tze Sin (2017) Accelerated Verilog Simulator Using Application Specific Microprocessor. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Teh, Sek Yee (2018) Effects Of Surfactant-Based Warm Mix Additive On Adhesive Failure And Moisture Damage Of Asphalt Mixtures Using Imaging Technique. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Teh, Yong Yi (2018) Dilute Sulfuric Acid Hydrolysis Of Red Macroalga Eucheuma Denticulatum With Microwaveassisted Heating For Biochar And Bioethanol Production. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Teo, Hui Ting (2015) Three-Description Scalar And Lattice Vector Quantization Techniques For Efficient Data Transmission. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Teo, Pao Ter (2016) Utilization Of Electric Arc Furnace Steel Slag As Partial Replacement Of Raw Materials In Ceramic Tile. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Teoh, Hui Chiang (2018) Fabrication And Optimization Of Cyanoacrylate Nanocomposites For Ion Beam Etching Process On Hard Disk Slider. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Termizi, Siti Nor Azreen Ahmad (2016) A Study Of Mixing Performance In A Microreactor Using Computational Fluids Dynamic (Cfd). Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Teruna, Daniel Rumbi (2017) Development And Application Of Yielding Steel Plate Damper To Improve Seismic Performance Of Structures. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Thaheer, Ahmad Shaqeer Mohamed (2018) Development Of Mysat (1u Cubesat) Mission Analysis And Design. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tham, Wei Ling (2015) Preparation And Properties Of Poly (Lactic Acid) Halloysite Nanotube Nanocomposites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tham Cho Yin, Cho Yin (2015) Preparation of Poly (LACTIC ACID) (PLA) Microspheres for Drug Delivery System. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Thrumakunasagran, Vjayan (2018) Effect Of Famine-Phase Aeration On Polyhydroxyalkanoate Accumulation In Aerobic Granules. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tony Tan, Hin Joo (2016) Thermal Performance Of Computer Micro-Processor Using Microchannel Heat Sink With Nanofluids. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Tuan Zarawi, Tuan Syahiira (2016) Removal of Methylene Blue by Bentonite Based Adsorbent Film Characterizations and Performances Study. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

ULLAH, UBAID (2016) Study Of Inhomogeneous Dielectric Resonators For Linearly Circularly Polarized Microwave Antenna Applications. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Udayakumar, Sanjith (2019) Characterization And Alkaline Fusion Recovery Process Of Rare Earths And Thorium From Malaysian Monazite. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Ullah, Faheem (2018) Synthesis, Characterization And Physicochemical Investigations Of Chitosan Built Hydrogel For Controlled Drug Delivery Applications. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

V.Radha, Vigren (2016) Attenuation Of Electromagnetic Acoustic Noise From A Variable Speed Induction Motor By Using Dynamic Vibration Absorber.pdf. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

V.Radha, Vigren (2016) Attenuation Of Electromagnetic Acoustic Noise From A Variable Speed Induction Motor By Using Dynamic Vibration Absorber. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Vaisul, Mohamed Fadhil Mohamed (2018) Activated Carbon From Lemon Peel And Mangosteen Peel For Dyes Removal. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Vakili, Mohammadtaghi (2011) Potentiality Of Palm Oil Biowaste Withcow Dung And Poultry Litter For Compost Production. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Wahab, Mahyun Ab (2017) Rainfall Reflectivity Relationship For Rainfall Nowcasting In Northern Region Of Peninsular Malaysia. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Wahab, Muhammad Khairi (2017) Physical Hydraulics Model And Computational Fluid Dynamics Of Sg. Belibis Pump Sump. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Wahi, Nadihah (2016) Analytical And Numerical Study On Carbuncle Phenomenon. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Wan Kamar, Wan Izatul Saadiah (2016) Application of Copperas and Sago Starch in Domestic Wastewater Treatment By Coagulation Flocculation Proces. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Wang, Jian Zhong (2017) Clock Gating Assertion Check An Approach Towards Efficient Verification Closure On Clock Gating Functionality. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Wen, Yeang Qian (2018) Pervaporation Membrane Containing Electrospun Poly(Vinyl Alcohol) Composite Nanofibre Layer For Dehydration Of 1,4-Dioxane. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Wong, Chin Hong (2017) An Improved Design Of Piezoelectric Raindrop Energy Harvester. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Wong, Wai Yee (2017) Fabrication Of 3d Porous Beta Tricalcium Phosphate Bone Scaffold Coated By Oly(Vinyl Alcohol) And Poly(Lactic Acid)_. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Wong, Yee Jie (2016) Synthesis And Characterization Of Coal2o4 And Co-Al2O3-Coal2o4 Catalysts Activity In Carbon Dioxide Reforming Of Methane. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Wong , Ee Fun (2016) Crack Analysis Using Extended Finite Element Method With Virtual Crack Closure Technique. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Woo, Wing Hon (2018) Development Of Moiré Fringe Recognition System Using Artificial Neural Network For 2-D Displacement Measurement. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Woo, Yian Peen (2017) A computational study on multiple perforated hollow circular section. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yaacob, Muhammad Hazim (2018) Selective Conversion Of Glycerol To Lactic Acid Using Nickel Supported On Calcium Oxide And Magnesium Oxide. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yahya, Azlan (2017) Penentukuran Jarak Elektronik Menggabungkan Kaedah Pengukuran Zig-Zag Dengan Pelarasan Kuasa Dua Terkecil. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yahya, Hamdan (2016) Formulation And Characterization Of Porcelain Balls From Malaysia Clays. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yaraghi, Ali (2020) Investigation Of Potential Weathered Ree-Bearing Granitoid Crust From Dinding District Of Western Tin Belt, Peninsular Malaysia. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yatim, Nur Suhaili Mohd (2018) Synthesis Of Tio2-Pvdf Membrane With Enhanced Wetting Resistance For Membrane Distillation ApplicationS. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yeap, Kim Huat (2018) Active-Integrated Self-Oscillating Image Reject Mixer (IRM). PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yeap , Swee Pin (2016) Magnetophoresis Of Poly (SODIUM 4-STYRENESULFONATE) Fe3O4 Clusters The Influence of Colloidal Stability. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yee, Cong Kai (2019) Single Frame Profilometry With Rapid Phase Demodulation On Colour-Coded Fringes. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yee, Kian Fei (2016) Multi-Walled Carbon Nanotubes As Pervaporation Buckypaper Membranes And Catalysts For Etherification Reaction. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yeoh, Keat Hor (2016) Hydrothermal And Vapothermal Carbonization Of Agricultural Wastes To Produce Solid Fuels. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yob, Rashidah Che (2019) Dielectric Resonator Matching Model For Stability Performances Of Microwave Amplifier. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yong, Hoo Peng (2016) Selective Esterification Of Glycerol With Lauric Acid To Monolaurin Using 12-Tungstophosphoric Acid Incorporated Sba-15. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yusof, Nurul Nadzirah Mohd (2018) Lipase-Catalyzed Synthesis Of Caffeic Acid Bornyl Ester. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yusoff, Nurul Izyatulikma (2017) Optimization Of Polyphenols Recovery From Defatted Roselle Seed Using Microwave Assisted Extraction. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yusop, Nur Ahlina (2017) Design And Performance Of Multiband Split Ring Resonator Array. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Yusop, Nurul Khalidah (2017) Surface Morphology And Electrical Properties Of Copper-Nickel Alloy Thin Film Deposited On Printed Circuit Board Using Thermal Evaporation Method. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zaaba, Nor Fasihah (2017) Preparation, Characterization, Properties And Degradation Behaviour Of Peanut Shell Powder Recycled Polypropylene Composites. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zabidi, Husnna Aishah (2018) Effect Of Oil Spill On Hydraulic Conductivity Of Poorly Graded Sand. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zahid, Mohd Zulham Affandi Mohd (2020) Rehabilitation Of Fire Damaged Reinforced Concrete Columns Using Ultra High Performance Fibre Reinforced Concrete. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zainal, Nur Liyana (2016) Effects Of Exposure To Elevated Temperatures On The Bond Characteristics Between Normal Concrete Substrate And Ultra High Performance Fiber Reinforced Cementitious Composites. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zainal, Wan Nurul Huda Wan (2015) Carbon Membranes Derived From Polymer Blend Of Polyetherimide And Polyethylene Glycol For Gas Separation. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zainal Abidin, Mohd Fadzlee (2017) Determination Of Porosity Level Of Out Of Autoclave Carbon Epoxy Advanced Composites Using Ultrasonic C-Scan Pulse-Echo Method. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zainol, Noor Ainee (2015) Diplazium Esculentum Leaf As A Natural Coagulant Aid In Landfill Leachate Treatment. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zainordin, Nazatul Syadia (2017) Association Between Walkability Index And Pedestrians’ Perspective In Reducing Exposure Of Schoolchildren To Ground Level Ozone. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zainudin, Harmiza (2018) Effect Of Magnesium-Silicon Substitution On The Characteristics Of Carbonated Hydroxyapatite For Synthetic Bone. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zakaria, Muhammad Razlan (2020) Woven Carbon Fiber Epoxy Composite Laminates Reinforced With Carbon Nanotube Interlayer Using Electrospray Deposition Method. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zakaria, Muhammad Razlan (2015) Enhancement of Mechanical, Thermal and Dielectric Properties of Hybrid Carbon Nanotubes and Alumina in Epoxy Nanocomposites. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zakaria, Siti Aminah (2018) Microstructure Analysis, Mechanical Properties And Corrosion Behaviour Of Cryorolled Aluminium 1100 Alloy With Different Heat Treatment. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zakaria, Zulhadi (2017) Development Of Hierarchical Skin-Adaboost-Neural Network (H-Skann) For Multiface Detection In Video Surveillance System. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zaki, Hafizah Hanim Mohd (2016) Formation Of Single Phase Niti Shape Memory Alloy Via Solid State Processing In Reducing Environment. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zaki, Nur Izzatul Akmal Mohd (2015) Dyes Adsorption On Salak Peel Based Activated Carbon Optimization, Equilibrium, Kinetic And Thermodynamic Studies. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zalzala, Ali Mahdi Jaafar (2016) Tunable Sub-Nanosecond Ultra Wideband Narrow Pulse Generator For Microwave Imaging. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zaman, Rosyaini Afindi (2018) Synthesize And Characterization Of Al2o3–, Batio3–, Tio2–, Cuo–Ccto Composites For Wideband Dielectric Resonator Application. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zaulkiflee, Nur Dina (2019) Extraction Of Acetaminophen From Aqueous Solution By Emulsion Liquid Membrane. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zaw , Linn Htun (2016) Y2O3 And CaO Zirconia as Reinforcement for Hydroxyapatite Biocomposite. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zawawi, Nurul Asikin (2017) Single-Stage Led Drivers Based On Integrated Bcm Boost And Llc Converters For Street Lighting. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zin, Nur Shaylinda Mohd (2015) Treatment Of Partially Stabilized Andfill Leachate Using Composite Coagulant Derived From Prehydrolyzed Iron And Tapioca Starch. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zinol, Noorain (2017) Circular Statistical Analysis Of Wind Direction And Wind Speed On Ozone Concentration. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zorkipli, Muhamad Khairil Hafizi Mohd (2018) Fsi Simulation Of An Aeroelastic System With Aerodynamic Nonlinearity. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zubbri, Nurul Azrin (2015) Preparation And Characterization Of Lithium Orthosilicate Sorbent For Carbon Dioxide Removal. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zuki, Noor Aina Mohamad (2016) Development Of Natural Coagulant Aid From Artocarpus Heterophyllus Seeds Starch For Landfill Leachate Treatment. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zuki, Sharifah Salwa Mohd (2017) Effectiveness Of Repair Method Using Hybrid Fiber Reinforced Polymer Fabric On Concrete-Filled Double Skin Steel Tubular Columns Exposed To Fire. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zulkeflee, Siti Asyura (2017) Real Time Implementation Of Nonlinear Autoregressive With Exogenous Input Model Predictive Control For Batch Enzymatic Esterification Process. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zulkifli, Zulfa Aiza (2018) Synthesis Of Bismuth Oxide Nanoparticles For Radiotherapy Application. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Zulkoffli, Zuliani (2017) Partial Pose Estimation Of Rigid Object System Using Cad Database. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

Image

PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (2014) Official Opening of Zhulian-USM Joint Laboratory on 1 November 2014. [Image]

Teaching Resource

Santiagoo, Ragunathan (2013) Characterization And Properties Of Polypropylene Recycled Acrylonitrile Butadiene Rubber Rice Husk Powder Composites. [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA203 – Thermodynamics and Heat Transfer [Termodinamik dan Pemindahan Haba] Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2020) ESA203 – Thermodynamics and Heat Transfer [Termodinamik dan Pemindahan Haba] Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA244 – Aerodynamics [Aerodinamik] Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA251 – Control System Theory [Teori Sistem Kawalan] Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA321 – Aerospace Structure [Struktur Aeroangkasa] Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2020) ESA321 – Aerospace Structure[Struktur Aeroangkasa] Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA322 – Aerospace Structural Dynamics [Dinamik Struktur Aeroangkasa] Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA343 – Aircraft Aerodynamics [Aerodinamik Pesawat] Duration : 2 hours Masa : 2 jam. [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2020) ESA343 – Aircraft Aerodynamics [Aerodinamik Pesawat] Duration : 2 hours Masa : 2 jam. [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA344 – Propulsion Systems Sistem Dorongan] Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA366 – Flight Performance [Prestasi Penerbangan] Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2020) ESA366 – Flight Performance[Prestasi Penerbangan] Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA368 – High Speed Aerodynamics [Aerodinamik Berkelajuan Tinggi] Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA369 – Flight Stability & Control [Kestabilan & Kawalan Penerbangan] Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA380 – Orbital Mechanics [Mekanik Orbit] Duration : 3 hours Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA381 – Spacecraft Subsystem Element [Elemen Subsistem Kapal Angkasa] Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA381 – Spacecraft Subsystem Element[Elemen Subsistem Kapal Angkasa]. [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA382 – Spacecraft Subsystem Design [Rekabentuk Subsistem Kapal Angkasa] Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Aeroangkasa, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) ESA490 – Aerospace Manufacturing Technology [Teknologi Pembuatan Aeroangkasa] Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Awam, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2015) First Semester Examination 2014/2015 Academic Session DECEMBER 2014/JANUARY 2015 EAG 141/2 – GEOLOGY FOR CIVIL ENGINEER Geologi Untuk Jurutera Awam]Duration : 2 hours[Masa : 2 jam]. [Teaching Resource] (Submitted)

Awam, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2015) First Semester Examination 2014/2015 Academic Session December 2014/January 2015 EAS 151/3 – Statics and Dynamics [Statik dan Dinamik]Duration: 3 hours Masa: 3 jam]. [Teaching Resource] (Submitted)

Awam, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2015) First Semester Examination 2014/2015 Academic Session December 2014/January 2015 EAS 153/3 – Civil Engineering Materials Bahan Kejuruteraan Awam]Duration: 3 hours Masa: 3 jam]. [Teaching Resource] (Submitted)

Bahan & Sumber Mineral, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) EBB428 final 2018/2019. [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEE270 – Analog Circuit II (Litar Analog II)Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEE301 – Semiconductor Device Test and Measurement (Test dan Pengukuran Peranti Semikonduktor)Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEE322 – RF & Microwave Engineering (Kejuruteraan Gelombang Mikro & RF)Duration : 2 hours Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEE344 – System VLSI Sistem VLSI)Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEE348 – Introduction to Integrated Circuit Design (Pengantar Rekabentuk Litar Bersepadu)Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEE505 – Advanced Analog Integrated Circuit Design Duration : 3 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEK241 – Electrical Power Technology (Teknologi Elektrik Kuasa)Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEK260 – (Electrical Machines)(Mesin Elektrik) Duration : 3 hours Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEK373 – Advanced Power Electronics(Elektronik Kuasa Lanjutan)Duration : 3 hours Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEM253 – Mechatronic Design I(Rekabentuk Mekatronik I) Duration : 1 hour (Masa : 1 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEM343 – Robotics Robotik)Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEM348 – Principle of Intelligent Systems (Prinsip Sistem Pintar)Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEM354 – Manufacturing Management And Technology (Pengurusan Dan Teknologi Pembuatan)Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEM421 – Quality Techniques(Kaedah Kualiti) Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEU104 – Electrical Technology Teknologi Elektrik) Duration : 3 hours Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EUM114 – Advanced Engineering Calculus(Kalkulus Kejuruteraan Lanjutan)Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEE354 – Digital Control Systems Sistem Kawalan Digit) Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEE355 – ROBOTICS & AUTOMATION(Robot & Pengautomatan)Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEE379 – Computer System And MultimediaSistem Komputer dan Multimedia)Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 EEM323 – Instrumentation & Measurement Systems(Sistem Peralatan & Pengukuran)Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan (2019) Second Semester Examination 2018/2019 Academic SessionJune 2019EEE133 – Electronic Devices and Circuits(Peranti dan Litar Elektronik)Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

Elektrik & Elektronik, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018/ January 2019 EEE 105 – CIRCUIT THEORY I (TEORI LITAR I) Duration : 3 hours [Masa : 3 jam]. [Teaching Resource] (Submitted)

Lee, Chun Heng (2013) Design And Analysis Of A Fast Transient Voltage Regulator With All Ceramic Output Capacitors For Mobile Microprocessors. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAA211 – Engineering Mathematics for Civil Engineers (Matematik Kejuruteraan Untuk Jurutera Awam) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAG141 – Geology for Civil Engineers (Geologi untuk Jurutera Awam) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAG245 – Soil Mechanics (Mekanik Tanah) Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAG345 – Geotechnical Analysis (Analisis Geoteknik) Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAH221 – Fluid Mechanics for Civil Engineers (Mekanik Bendalir untuk Jurutera Awam) Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAH417 – Urban Water Management (Pengurusan Air Bandar) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAL337 – Pavement Engineering (Kejuruteraan Turapan) Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAL431 – Highway Design (Reka Bentuk Lebuh Raya) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAP315 – Wastewater Engineering (Kejuruteraan Air Sisa) Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAP415 – Solid Waste Management (Pengurusan Sisa Pepejal) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAS151 – Statics and Dynamics (Statik dan Dinamik) Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAS153 – Civil Engineering Materials (Bahan Kejuruteraan Awam) Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EAS253 – Teori Struktur (Theory of Structures) Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 EUP222 – Engineers in Society (Jurutera dalam Masyarakat) Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAG444 – Soil Stabilization and Ground Improvement (Penstabilan Tanah dan Pembaikan Tanah) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAP581 – Water Supply Engineering Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAP582 – Wastewater Engineering Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAP583 – Air and Noise Pollution Control Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAP584 – Environmental Impact Assessment Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAP585 – Solid and Hazardous Waste Management Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAS353 – Reinforced Concrete Structural Design I (Rekabentuk Konkrit Bertetulang I) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAS457 – Structural Steel Design (Rekabentuk Struktur Keluli) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAS661 – Advanced Structural Mechanics Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAS662 – Structural Retrofitting Technology Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAS663 – Dynamics and Stability of Structures Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAS664 – Principle of Structural Design Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAS665 – Bridge Engineering Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EUP501 – Engineering Management Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKAW, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (School of Civil Engineering) (2020) First Semester Examination Academic Session 2019/2020 December 2019/January 2020 EAA483 – Construction Management (Pengurusan Binaan) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKBSM, Pusat Pengajian Kejuruteraan Bahan dan Sumber Mineral (2020) EBB428 - Complete 2019/2020. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKBSM, Pusat Pengajian Kejuruteraan Bahan dan Sumber Mineral (2020) EBB441 - Complete 2019/2020. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKBSM, Pusat Pengajian Kejuruteraan Bahan dan Sumber Mineral (2019) EBB441 final complete 2018/2019. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKBSM, Pusat Pengajian Kejuruteraan Bahan dan Sumber Mineral (2020) EBB443 - Complete 2019/2020. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKBSM, Pusat Pengajian Kejuruteraan Bahan dan Sumber Mineral (2019) EBB443 final complete 2018/2019. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018/ January 2019 EEK474 – ELECTRICAL MACHINE DESIGN (Rekabentuk Mesin Elektrik) Duration : 3 hours (Masa : 3 jam) Please. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018 / January 2019 EEE320 – MICROPROCESSOR II (Mikropemproses II)Duration 2 hours Masa : 2 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018 / January 2019 EEE350 – CONTROL SYSTEMS (Sistem Kawalan)Duration 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018 / January 2019 EEE378 – DIGITAL ELECTRONIC II (Elektronik Digital II)Duration 3 hours Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018 / January 2019 EEE382 - PROBABILITY & ENGINEERING STATISTIC (Kebarangkalian dan Statistik Kejuruteraan)Duration 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018 / January 2019 EEE453 – CONTROL SYSTEM DESIGN (Rekabentuk Sistem Kawalan)Duration 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018/ January 2019 EEK369 – HIGH VOLTAGE SYSTEM (Sistem Voltan Tinggi)Duration : 3 hours Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018/January 2019 EEE228 – SIGNAL AND SYSTEM(Isyarat dan Sistem)Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018/January 2019 EEE443 – DIGITAL SIGNAL PROCESSING(Pemprosesan Isyarat Digit)Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018/January 2019 EEK 468 – ELECTRICAL MACHINES AND DRIVES MESIN ELEKTRIK DAN PACUAN)Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination 2018/2019 Academic Session December 2018/January 2019 EEE 332 – COMMUNICATION(Perhubungan) Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019 December 2018/January 2019 EEE241 – ANALOGUE ELECTRONICS I (ELEKTRONIK ANALOG I)Duration : 3 hours Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019 December 2018/January 2019 EEE430 – SOFTWARE ENGINEERING (KEJURUTERAAN PERISIAN)Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019 December 2018/January 2019 EEE445 – DESIGN OF INTEGRATED ANALOG CIRCUITS(REKABENTUK LITAR ANALOG BERSEPADU)Duration : 3 hours Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019 December 2018/January 2019 EEE449 – COMPUTER NETWORKS(RANGKAIAN KOMPUTER)Duration : 3 hours (Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019 December 2018/January 2019 EEE505 – Advanced Analog Integrated Circuit Design Duration : 3 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019 December 2018/January 2019 EEE520 – Embedded System Duration : 3 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019 December 2018/January 2019 EEE532 – MICROWAVE CIRCUIT DESIGN Duration : 2 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019 December 2018/January 2019 EEE542 – Industrial Power electronics Duration : 3 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019 December 2018/January 2019 EEK361 – Power Electronic Elektronik Kuasa)Duration : 3 hours Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019 December 2018/January 2019 EEK475 – ECONOMY AND MANAGEMENT ON POWER SYSTEM(EKONOMI DAN PENGURUSAN SISTEM KUASA)Duration : 3 hours(Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019 December 2018/January 2019 EEE232 – COMPLEX NALYSIS(Analisis Kompleks)Duration : 3 hours Masa : 3 jam). [Teaching Resource] (Submitted)

PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (2019) First Semester Examination Academic Session 2018/2019December 2018/January 2019 EEE512 – Advanced Digital Signal and Image Processing Duration : 3 hours. [Teaching Resource] (Submitted)

PPKM, Pusat Pengajian Kejuruteraan Mekanikal EME 451 COMPUTATIONAL FLUID DYNAMICS (DEC 2015). [Teaching Resource]

PPKM, Pusat Pengajian Kejuruteraan Mekanikal EMT 211 ENGINEERING PROBABILITY & STATISTICS (DEC 2015). [Teaching Resource]

This list was generated on Thu Feb 25 11:13:17 2021 +08.
Share