Items where Subject is "T Technology"

Up a level
Export as [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Group by: Creators | Item Type
Jump to: C | G | H | K | M | P
Number of items at this level: 75.

C

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Bangunan Toray-Usm Ktc Bakal Dijadikan Rujukan Bangunan Kelestarian Tenaga. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Bengkel Analisis Data Kajian Rintis Modul Teknologi Hijau Sekolah Menengah. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Bengkel Karnival Inovasi Teknologi Hijau Peringkat Kebangsaan Tahun 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Bengkel Pemurnian Modul Teknologi Hijau Sekolah Menengah Dan Pembangunan Instrumen Bagi Kajian Rintis. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2013) Bengkel Tenaga Boleh Baharu (TBB) Dan Kecekapan Tenaga (KT) 2013 Di Bumi Kenyalang. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Bengkel “Postmortem” Dan Pemurnian Kertas Konsep Karnival Inovasi Teknologi Hijau Peringkat Kebangsaan. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2011) CETREE Tingkat Kesedaran Teknologi Hijau. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Cetree&Gt Membantu Kettha Mempromosikan Kempen " Green Is A Lifestyle ". Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) JARINGAN KERJASAMA CETREE&GT BERSAMA - SAMA AGENSI DIBAWAH MOSTI DALAM MEMBUDAYAKAN SAINS, TEKNOLOGI DAN INOVASI. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Jaringan Cetree&Gt Bersama Sekolah Berprestasi Tinggi, Sk Air Merah, Kulim, Kedah Berkaitan Teknologi Hijau. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Jaringan Kerjasama Cetree&Gt Bersama - Sama Agensi Dibawah Mosti Dalam Membudayakan Sains, Teknologi Dan Inovasi. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Jaringan Kerjasama Pintar Antara Sekolah Berprestasi Tinggi Dan Cetree. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Jelajah Unit Pameran Bergerak Teknologi Hijau 1 Malaysia. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Jom Masuk Ipt Peringkat Zon Utara Tahun 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Karnival Kebitaraan Sains Sekolah Kluster Kecemerlangan Peringkat Kebangsaan 2015. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2013) Karnival Pendidikan Sains & Teknologi Dan Program Science On Wheels Pulau Pinang 2013. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Karnival Pendidikan Sains & Teknologi Peringkat Negeri Melaka, Sk Tengkera 1, Melaka. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Karnival Pendidikan Sains & Teknologi Peringkat Negeri Pulau Pinang 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Karnival Pendidikan Sains Dan Teknologi 2012. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Karnival Pendidikan Sains Dan Teknologi Peringkat Kebangsaan 2012. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Karnival Pendidikan, Sains Dan Jejak Inovasi Peringkat Daerah Temerloh (Kaspen) 2012. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Karnival Sains 2016 Peringkat Kolej Matrikulasi Pulau Pinang. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Karnival Sains 2017 Peringkat Kolej Matrikulasi Pulau Pinang. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2013) Karnival Sains, Teknologi Hijau & Alumni Bersempena 50 Tahun SKSAM. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Karnival Ya Hijau Padang Terap 2015. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Karnival YaHijau Pagoh 2015. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2014) Kem Teknologi Hijau, Peringkat Negeri Sabah 2014. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Kempen Penjimatan Tenaga, Air Dan Sisa-Sisa Pepejal Dikalangan Warga Hospital Sultan Abdul Halim (Hsah), Sg.Petani, Kedah. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau Kenderaan Berteknologi Hijau. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Kesedaran Pendidikan Teknologi Hijau Kepada Komuniti Dan Warga Sjkt Ladang Victoria, Padang Serai, Kedah. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Kunjungan Hormat Yayasan Hijau Malaysia (Yahijau) Ke Pusat Pendidikan Dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga Dan Teknologi Hijau (Cetree&Gt). Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Kursus Pengendalian Pertandingan KaSTEK. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Lawatan Kerja Daripada Peserta Iacsit 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Lawatan Kerja Daripada Universiti Mingdao, Taiwan (USM - BJIM - CETREE). Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Lawatan Kerja Pejabat Pendidikan Daerah Jasin, Melaka Ke Cetree&Gt, Usm. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Lawatan Penanda Aras Danida Project, Danish Government Ke Cetree&Gt. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Lawatan Rasmi Naib Canselor Universiti Sains Malaysia Ke Pusat Pemindahan Ilmu Toray-Usm Tahun 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Lawatan Sambil Belajar Smk Batu Lapan, Sik, Kedah Ke Cetree&Gt. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Lawatan Sambil Belajar Southeast Asian Ministers Of Education Organisation (Seameo Recsam) Ke Cetree&Gt. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Majlis Anugerah Program Kelestarian Tenaga Menerusi Aktiviti Amalan Terbaik Kecekapan Tenaga Di Sekolah Menengah Terpilih Negeri Melaka. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Memperkasa Pembudayaan Dikalangan Pelajar Sekolah Luar Bandar Di Pulau Pinang. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Minggu "Go Green" Gotong Royong Perdana Institut Pendidikan Guru Kampus Sultan Abdul Halim Tahun 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau Minggu Kecekapan Tenaga Bersama Kampus Sejahtera, Universiti Sains Malaysia. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Minggu Sains Dan Matematik Smk Megat Dewa, Kodiang, Kedah Tahun 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Minggu Sains Dan Matematik Smk Tunku Sulong, Jeniang, Kedah 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Mini Karnival Sains Dan Alam Sekitar 2016, Ipg Kampus Bahasa Antarabangsa. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Peer To Peer, SMK Tanjong Bungah. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau Pelabelan Kecekapan Tenaga : Sistem Kadaran Bintang Dan Label. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Pelancaran Minggu Kecekapan Tenaga & Teknologi Hijau SMK Ayer Keroh, Melaka. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Pemindahan Ilmu Cetree&Gt Kepada Smk Chepir Berkaitan Pemantapan Budaya Dengan Cekap Tenaga Yang Lestari. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Pemindahan Ilmu Cetree&Gt Kepada Smk Langgar Berkaitan Pemantapan Budaya Dengan Cekap Tenaga Yang Lestari. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Pemindahan Ilmu Cetree&Gt Kepada Smk Lubuk Buntar Berkaitan Pemantapan Budaya Dengan Cekap Tenaga Yang Lestari. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Pemindahan Ilmu Cetree&Gt Kepada Smk Sik Berkaitan Pemantapan Budaya Dengan Cekap Tenaga Yang Lestari. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau Pendingin Udara : Kerajaan Mampu Jimat RM100 Juta Setahun. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) Penempatan Baru Pusat Pendidikan Dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga Dan Teknologi Hijau (Cetree&Gt). Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2013) Perkampungan Sains Dan Teknologi Hijau Peringkat Negeri Sarawak Tahun 2013. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau Program Belajar Melalui Lawatan Ke Usm 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Program Celik Sains Pendidikan Khas Peringkat Negeri Pahang 2015, Sk Jaya Gading, Kuantan, Pahang. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2015) Program Kelestarian Tenaga Smk Ghaffar Baba. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau Program Perkampungan Sains. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2017) Psp Green Carnival 2017. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau Teknologi Hijau. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Teknologi Hijau Di Melaka Bandaraya Bersejarah. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) USM Jalin Kerjasama Rasmi Dengan Melaka. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) YaHijau Malaysia Dengan Kerjasama Cetree Dan Kpm Telah Menjayakan Karnival Inovasi Teknologi Hijau Peringkat Kebangsaan Tahun 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2016) YaHijau Malaysia Dengan Kerjasama Cetree Telah Melaksanakan Kem Sains Yang Bertemakan Teknologi Hijau Di Seluruh Malaysia Bagi Tahun 2016. Berita@Cetree.

CETREE, Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (2012) Youth Energy Squad. Berita@Cetree.

G

Gan, Chee Yuen (2015) Development of electropulsation for the extraction of protein from underutilized agro-source pinto bean, as an alternative solution to the issue of protein malnutrition. Project Report. Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang, Malaysia. (Submitted)

H

Huo , Kok Sen (2002) Kesan Penggunaan Peta Konsep Dalam Pembelajaran Sains Tingkatan Satu. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

K

Kin , Si Kee (2013) Timing performance enhance for routing channel in 28NM FPGA chip. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

Krishnasamy, Vickneasvari (2007) The Effects Of A Multimedia Constructivist Environment On Students' Achievement And Motivation In The Learning Of Chemical Formulae And Equations. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.

M

Mohamad, Faisal (2003) Sikap Pensyarah Teknologi Pendidikan Terhadap Pengintegrasian E-Pembelajaran Dalam Instruksi Di Institusi Perguruan Di Malaysia. Masters thesis, Universiti Sains Malaysia.

P

PPKM, Pusat Pengajian Kejuruteraan Mekanikal EME 451 COMPUTATIONAL FLUID DYNAMICS (DEC 2015). [Teaching Resource]

PPKM, Pusat Pengajian Kejuruteraan Mekanikal EMT 211 ENGINEERING PROBABILITY & STATISTICS (DEC 2015). [Teaching Resource]

PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (2014) Official Opening of Zhulian-USM Joint Laboratory on 1 November 2014. [Image]

This list was generated on Sun May 27 23:21:16 2018 MYT.
Share