PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS KACANG SOYA

MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (2016) PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS KACANG SOYA. USM News Portal.

[img]
Preview
PDF
Download (2MB) | Preview

Abstract

USM PULAU PINANG, 6 Disember 2016 – Pelajar tahun akhir pengajian Teknologi Makanan Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mencipta produk dari hampas kacang soya kepada kepingan daging burger berasaskan sayuran seratus peratus. Ciptaan ini merupakan projek tahun akhir mereka yang dipamerkan dalam pameran produk ciptaan pelajar yang dikatakan mampu memberi impak yang positif kepada masyarakat.

Item Type: Article
Subjects: L Education > LB Theory and practice of education > LB2300 Higher Education
Divisions: Pusat Media dan Perhubungan Awam (Media & Public Relations Centre (MPRC)) > USM News Portal
Depositing User: ASM Ab Shukor Mustapa
Date Deposited: 19 Mar 2018 07:31
Last Modified: 19 Mar 2018 07:31
URI: http://eprints.usm.my/id/eprint/39677

Actions (login required)

View Item View Item
Share