Ucapan Y.B.Tan Sri Fatihah Bt . Haji Hashim, P.M.N. Menteri Kebajikan Am,Malaysia di upacara penutupan pertandingan membaca quran antara yayasan-yayasan kementerian kebajikan am pada 2hb November,1972 jam 11.00 malam di Rumah Orang-Orang Tua Jalan Isnin Johor Bahru.

Hashim, Fatimah (1972) Ucapan Y.B.Tan Sri Fatihah Bt . Haji Hashim, P.M.N. Menteri Kebajikan Am,Malaysia di upacara penutupan pertandingan membaca quran antara yayasan-yayasan kementerian kebajikan am pada 2hb November,1972 jam 11.00 malam di Rumah Orang-Orang Tua Jalan Isnin Johor Bahru. UPACARA PENUTUPAN PERTANDINGAN MEMBACA QURAN ANTARA YAYASAN-YAYASAN KEMENTERIAN KEBAJIKAN AM.

[img]
Preview
PDF
Download (6MB) | Preview

Abstract

Pada tahun lalu , majlis seperti ini telah diadakan di Melaka, dan pada tahun ini pula , tibalah gilirannya majlis ini diadakan di Johor Bahru , selaras dengan ketetapan supaya tiap-tiap negeri diberikan penghurmatan bergilir- gilir menj adi tuan rumah kepada pertandingan ini .

Item Type: Article
Subjects: J Political Science
Divisions: Perpustakaan Universiti Sains Malaysia (Library) > Koleksi Malaysiana dan Arkib (Malaysiana and Archive Collections) > Koleksi Ucapan Tokoh dan Orang Kenamaan > Tun Tan Sri (Dr) Hajjah Fatimah Hashim
Depositing User: Mr Erwan Roslan
Date Deposited: 31 Mar 2017 08:07
Last Modified: 05 Apr 2017 02:55
URI: http://eprints.usm.my/id/eprint/32699

Actions (login required)

View Item View Item
Share