Ucapan Y.B Tan Sri Fatimah Bte.Haji Hashim P.M.N. Di Majlis Pembukaan Seminar Mengenai Rancangan Malaysia Kedua,Gerakan Pembaharuan Dan Pertubuhan-Pertubuhan Wanita Pada Hari Jumaat 8hb Disember 1972 Jam 9.30 Pagi Di Sekolah menengah Methodist(Perempuan) Jalan Young,Kuala Lumpur.

Hashim, Fatimah (1972) Ucapan Y.B Tan Sri Fatimah Bte.Haji Hashim P.M.N. Di Majlis Pembukaan Seminar Mengenai Rancangan Malaysia Kedua,Gerakan Pembaharuan Dan Pertubuhan-Pertubuhan Wanita Pada Hari Jumaat 8hb Disember 1972 Jam 9.30 Pagi Di Sekolah menengah Methodist(Perempuan) Jalan Young,Kuala Lumpur. Majlis Pembukaan Seminar Mengenai Rancangan Malaysia Kedua,Gerakan Pembaharuan Dan Pertubuhan-Pertubuhan Wanita..

[img]
Preview
PDF
Download (3MB) | Preview

Abstract

Terlebih dahulu saya dengan sukacitanya mengucapkan ribuan terima kasih kepada Y.A.B. Tun Timbalan Perdana Menteri,kerana sudi hadir serta merasmikan Pembukaan Seminar "Rancangan Malaysia Kedua , Gerakan Pembaharuan dan Pertubuhan-pertubuhan Wanita" pada pagi ini .

Item Type: Article
Subjects: J Political Science
Divisions: Perpustakaan Universiti Sains Malaysia (Library) > Koleksi Malaysiana dan Arkib (Malaysiana and Archive Collections) > Koleksi Ucapan Tokoh dan Orang Kenamaan > Tun Tan Sri (Dr) Hajjah Fatimah Hashim
Depositing User: Mr Erwan Roslan
Date Deposited: 31 Mar 2017 07:36
Last Modified: 31 Mar 2017 07:36
URI: http://eprints.usm.my/id/eprint/32691

Actions (login required)

View Item View Item
Share