Ucapan Y.B. Tan Sri Fatimah Bte Haji Hashim, P.M.N Yang Di Pertua Majlis Kebangsaan Pertubuhan-Pertubuhan Wanita Malaysia.Disambutan Hari Wanita Negeri Selangor,Pada Hari Jumaat,25hb Ogos 1972, Jam 4.30 Petang Bertempat Di Dewan Al-Malik Faisal,Fakulti Islam Petaling Jaya.

Hashim, Fatimah (1972) Ucapan Y.B. Tan Sri Fatimah Bte Haji Hashim, P.M.N Yang Di Pertua Majlis Kebangsaan Pertubuhan-Pertubuhan Wanita Malaysia.Disambutan Hari Wanita Negeri Selangor,Pada Hari Jumaat,25hb Ogos 1972, Jam 4.30 Petang Bertempat Di Dewan Al-Malik Faisal,Fakulti Islam Petaling Jaya. Sambutan Hari Wanita Negeri Selangor.

[img]
Preview
PDF
Download (5Mb) | Preview

  Abstract

  Kejayaan puan-puan semua mengendalikan berbagai-bagai acara ini adalah menunjukkan bahawa Pertubuhan Wanita adalah berkebolehan juga untuk merayakan satu-satu sambutan yang begitu meriah lagi bersejarah .Saya dapati Pertunjukan "pageant " yang telah dilakukan sebent ar tadi itu adalah sangat menarik kerana ianya telah menggambarkan kegiatan-kegiatan wanita dalam segala lapangan serta kejayaan tercapainya perpaduan di antara berbagai- bagai kaum wanita di negeri ini .

  Item Type: Article
  Subjects: J Political Science > JA Political science (General)
  Divisions: Perpustakaan Universiti Sains Malaysia (Library) > Koleksi Malaysiana dan Arkib (Malaysiana and Archive Collections) > Koleksi Ucapan Tokoh dan Orang Kenamaan > Tun Tan Sri (Dr) Hajjah Fatimah Hashim
  Depositing User: Mr Erwan Roslan
  Date Deposited: 31 Mar 2017 09:03
  Last Modified: 31 Mar 2017 09:03
  URI: http://eprints.usm.my/id/eprint/32646

  Actions (login required)

  View Item
  Share